Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai jūs apmierina Saeimas vēlēšanu rezultāti? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un arhīvs Foto - Ritvars Raits un arhīvs

Pašlaik politiskās partijas turpina konsultācijas par valdības izveidi, un galvenais atšķirīgais redzējums attiecībā uz valdības sastāvu ir par to, vai  partijas “Progresīvie” pārstāvjus aicināt valdošajā koalīcijā. Vairāku deputātu piekrišana pildīt valdības ministru amatus mainīs Saeimas sastāvu, taču ne būtiski.

Skaidrīte

Ar vēlēšanu rezultātiem noteikti esmu apmierināta. Labāk zināmi “vēži” nekā nezināmi. Liela daļa no tiem, kurus tagad ievēlēja, ir jau zināmi. Tam sarakstam, par kuru šajās vēlēšanās savu balsi atdevu es, kopumā veicās ļoti labi.

Ojārs

Uzskatu, ka vēlētāju aktivitāte varēja būt vēl lielāka, tomēr tā bija labāka nekā iepriekšējās vēlēšanās. Es brīnos par to, ka Šlesers tika Saeimā, bet tas bija gaidāms, jo droši vien viņš dabūja krieviski runājošo vēlētāju balsis. Es balsoju par pirmo sarakstu un esmu priecīgs par tā panākumiem.

Lelde

Vēlēšanu rezultātus vērtēju kā pozitīvus, esmu ar tiem apmierināta. Saeimā iekļuva arī tas politiskais spēks, par kuru balsoju es. Esmu patīkami pārsteigta, ka partijām, kuras pamatā atbalsta cittautieši, šoreiz neveicās tik labi, kā ierasts.

Baiba

Vēlēšanu rezultāti ir ļoti labi. Es savu balsi atdevu par “Jauno Vienotību”, šis saraksts ieguva visvairāk vietu Saeimā. Tajā pašā laikā esmu pārsteigta, ka tik daudzi vēlētāji savu balsi atdod par populistiskajām partijām. Cilvēki tomēr nesaprot, ka ir lietas, kas nemainās...

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.