Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai apkures sezonā veiksiet kādus taupības pasākumus? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un pixabay.com Foto - Ritvars Raits un pixabay.com

Lielie elektrības un gāzes rēķini likuši cilvēkiem jau savlaicīgi sākt domāt par iespējām ietaupīt energoresursus. Vismazākās manevra iespējas ir iedzīvotājiem, kas saņem centralizētos komunālos pakalpojumus, savukārt privātmāju īpašnieki cenšas pāriet uz citiem apkures veidiem.

Jurijs, viesojas Ogrē

Noteikti ir jāmēģina kaut ko ietaupīt. Tas gan vēl jāapdomā, skaidra plāna man nav. Skaidrs ir viens: tagad vairs nebūs kā līdz šim. Dzīvojam Rīgā parastā daudzdzīvokļu mājā. Vienīgais, ko varam mēģināt taupīt, ir elektrība. Ar apkuri ir tā – kāda cena būs, tādu maksāsim.

Matīss no Ogres

Šobrīd nemācēšu atbildēt, jo pirmais rēķins par apkuri vēl nav saņemts. Diez vai daudzdzīvokļu mājā es varēšu kaut ko izmainīt savā rēķinā. Ja vēl katrā dzīvoklī būtu iespējams regulēt siltuma padevi un attiecīgi maksāt, tad jā. Bet nav tādas iespējas.

Ģirts, viesojas Ogrē

Jā, viens tāds pasākums man ir padomā. Dzīvoju mājā, tāpēc man ir iespēja regulēt temperatūru. Ja parasti ziemā mums mājās ir +22 grādi, tagad samazināšu uz +20 vai +19 grādiem. Mums ir gāzes apkure, alternatīvas nav. Galvenais, lai kaut kad februārī neizrādās, ka Latvijā vairs nav gāzes…

Gatis no Ogres

Nekādus taupības pasākumus saistībā ar apkures sezonu plānojis neesmu. Dzīvojam dzīvoklī, mums ir centrālapkure, tāpēc es pats neko ietaupīt nevaru. Pirms gada dzīvoklim nomainījām visus logus pret jauniem, vismaz tajā ziņā esam nodrošinājušies.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.