Menu
 

Populārākās vietas Latvijā, kur doties izbraukumā ar SUPu

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto – pexels.com Foto – pexels.com

Supošana ir lieliska fiziskā aktivitāte, kas atbrīvo prātu un ķermeni, vienlaikus sniedzot iespēju baudīt gleznainās dabas ainavas. Neatkarīgi no tā, vai plāno vērot saulrietu ezera vidū, vai tvert ekstrēmākas izjūtas, supojot jūrā, pozitīvas emocijas un neaizmirstami iespaidi garantēti! Raksta turpinājumā ir apkopotas populārākās supošanas vietas Latvijā. Dodoties tās iepazīt, Tev būs nepieciešams SUP dēlis, tā aprīkojums un labs noskaņojums.

Iecienītākās supošanas vietas Latvijā

Supošana kļūst arvien populārāka aktivitāte arī Latvijā. Ja esi pieredzējis supotājs, tad, iespējams, jau zināsi par iecienītākajām vietām. Taču jāsaka gan, ka katru reizi ir iespējams piedzīvot pavisam citādāku emociju gammu, arī vairākkārtīgi apmeklējot vienas un tās pašas vietas.

Relaksēta atpūta Ķīšezerā

Aktīvai atpūtai un vienlaikus burvīgu ainavu baudīšanai iespējams nodoties arī Rīgā, jo līdzās skaistajam Mežaparkam atrodas Ķīšezers – desmitais lielākais ezers Latvijā, kas arī ir kļuvis par iecienītu vietu supotājiem. Supošanas laikā ezeru pavisam noteikti iespējams iepazīt no pavisam citas puses. SUP dēļi Mežaparkā un Ķīšezerā pie pludmales nomai ir pieejami visu vasaru.

Vēja un jūras baudīšana Liepājā

Liepājas pludmale ir iecienīts galamērķis gan vietējiem, gan arī ārvalstu atpūtniekiem, jo tur tiek piedāvātas plašas iespējas arī aktīvās atpūtas cienītājiem. SUP dēlis šādām aktivitātēm būs ļoti piemērots. Ja ar supošanu nenodarbojies profesionālā līmenī, aicinām doties izbraukumā instruktora pavadībā. Savukārt, ja esi mierīgāku izjūtu cienītājs, ieteicams supot tieši vakarpusē, kad viļņi ir pierimuši. SUP dēļi Liepājā jau Tevi gaida!

Ekstremālāku izjūtu tveršana Jūrmalā

Iepazīsti Baltijas jūras piekrastes mežonīgo pusi, dodoties īstā piedzīvojumā ar SUP dēli. Šķelt viļņus, gūt adrenalīnu un pozitīvas emocijas, kā arī iepazīt cilvēku neskartas vietas – tas viss ir iespējams vienuviet. SUP dēļi Jūrmalā ir pieejami, sākot no agra pavasara līdz pat vēlam rudenim.

Rīga no citādāka skatupunkta

Lai arī rīdziniekiem vecpilsēta un osta šķiet labi zināmas vietas, tās ir iespējams aplūkot un iepazīt no pavisam citas puses. SUP dēļi Lucavsalā sniedz šādu iespēju. Tver jaunus iespaidus, izbaudot relaksāciju un brīvību uz ūdens – bez cilvēku burzmas, sastrēgumiem un luksoforiem.

Usmas ezeru bagātību iepazīšana 

Kurzemē, Ventspils novadā, atrodas Usmas ezers. Tas ir bagāts ar dabas daudzveidību, turklāt ezera ziemeļos atrodas vienīgā iekšējo ūdeņu jahtu osta Latvijā. Arī Usmā SUP dēļi pieejami visu vasaru – dodies turp un iepazīsti Kurzemes dabas bagātības.          

Atpūta pie Vaidavas ezera        

Vaidavas ezera pludmale ir iecienīta atpūtas vieta gan vietējiem iedzīvotājiem, gan arī tūristiem, jo tur tiek piedāvātas plašas atpūtas iespējas – ir gan piknikošanas vietas, gan volejbola laukums un arī rotaļlaukums mazākajiem atpūtniekiem, savukārt ezerā ir iespējams nodoties dažādām ūdens aktivitātēm. SUP dēļi pie Vaidavas ezera arī nomai ir pieejami visu vasaru, turklāt brīvdienu rītos tur norisinās SUP fitnesa nodarbības.

SUP dēļi ik gadu kļūst aizvien pieprasītāki arī Latvijā, tādēļ arī tirgū to piedāvājums ir gana plašs un daudzveidīgs. SUP dēļu cena svārstās no 250 līdz pat 500 eiro un vairāk. Aicinām rūpīgi izvērtēt, kāds SUP dēlis Tev būtu piemērotākais, pievēršot uzmanību izgatavošanas materiāliem, izmēram, kā arī tam, cik bieži plāno doties supot.

Plašā klāstā pieejami SUP dēļi 1a.lv internetveikalā – aplūko un iegādājies no tiem sev vispiemērotāko – ūdens piedzīvojumu baudīšanai!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.