Menu
 

Salaspils frisbija klubs triumfē gan Latvijā, gan Baltijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Frisbija federācija Foto - Latvijas Frisbija federācija

Latvijas labākā frisbija kluba reputāciju nedēļas nogalē kārtējo reizi apliecināja Salaspils “Wild Things”, kas izcīnīja pirmās divas vietas Ogrē un Lielvārdē notikušajā Baltijas telpu frisbija čempionātā. Iepriekš salaspilieši uzvarēja gan Latvijas Frisbija līgas turnīrā, gan Latvijas čempionātā.

Baltijas čempionāts noslēdza telpu frisbija sezonu, un tajā piedalījās astoņas vīriešu un sešas dāmu komandas no trim Baltijas valstīm, liecina Latvijas Frisbija federācijas informācija. Vīru turnīra ceturtdaļfinālā Salaspils “Wild Things” ar 13:9 uzvarēja Lietuvas “KossMix”, pusfinālā ar 13:10 vēl vienu Lietuvas komandu “Vorai”, bet finālā ar 13:10 Salaspils kluba otro komandu “Wild Things 2”. Salaspiliešu otrā vienība pa ceļam uz finālu bija pārspējusi Lietuvas klubus “Vorai 1” (13:10) un “Shooting Stars” (13:12).

Dāmu turnīrā “Salaspils FK” frisbijistes ceturtdaļfinālā pārliecinoši pieveica Latvijas čempionvienību Ogres “Momentu” 13:8, pusfinālā ar 9:10 piekāpās Lietuvas “DTS Ultimate”, bet mačā par trešo vietu sīvā cīņā zaudēja “Tartu Ultimate” no Igaunijas 12:13 un ierindojās ceturtajā vietā.

Iepriekš aizvadītajā Latvijas Frisbija līgas turnīrā Salaspils “Wild Things” sezonu pabeidza nepārspēti, turklāt, tāpat kā Baltijas čempionātā, ieguva pirmās divas vietas – otro ieguva “Wild Things 2”, kas vienīgo zaudējumu piedzīvoja pret kluba pirmo komandu.

Savukārt Latvijas čempionāta finālā Salaspils “Wild Things” aizraujošā finālā ar 13:11 pārspēja “Ventspili” un ieguva astoto titulu pēc kārtas. “Wild Things 2” tika pie bronzas godalgām, bet dāmu turnīra finālā  “Salaspils FK” galotnē ar 11:13 piekāpās Ogres “Momentam” un ierindojās otrajā vietā. Latvijas Frisbija līgas turnīrā salaspilietes ierindojās ceturtajā vietā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.