Menu
 

Avakovs: Rietumvalstu specdienesti atraduši Putina bunkuru

  • Autors:  LETA--UNIAN/VERGE

Rietumvalstu specdienestiem ir zināms, kur atrodas bunkurs, kurā uzturas Krievijas prezidents Vladimirs Putins, pirmdien paziņoja bijušais Ukrainas iekšlietu ministrs Arsens Avakovs.

Viņš sacīja, ka viens no iemesliem, kāpēc Putins nav iedrošinājies veikt kodoltriecienu, ir tas, ka pēc tam tiktu veikts atbildes trieciens uz vietu, kur Putins slēpjas. "Nevajag domāt, ka nepastāv metodes gadījumā, kad visi ierobežojumi ir noņemti (bet kodolieroču pielietošana ir ierobežojumu noņemšana), mērķētam triecienam uz to vietu, kur personīgi atrodas Putins," sacīja Avakovs.

Pirms nedēļas tika ziņots, ka ASV tehnoloģiju kompānijas "Google" pakalpojumā "Google Maps" tagad ir pieejami kvalitatīvi satelīta attēli, kur katrs interesents var aplūkot Krievijas stratēģiskos un militāros objektus. Attēli fiksēti ar militāriem satelītiem, tādēļ to izšķirtspēja ir ļoti augsta.

Tiesa, "Google" uzstāj, ka attēli vienmēr bijuši brīvi pieejami sabiedrībai un kompānija nav mainījusi savu politiku attiecībā uz Krievijas objektu attēlu izšķirtspēju.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.