Menu
 

Kopš pirmdienas ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 14 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Renārs Koris Foto - Renārs Koris

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrētis 124 ceļu satiksmes negadījumi, cietuši 14 cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir pieci gājēji, liecina Valsts policijas informācija.

Trešdien ap plkst.19.00 Rīgā, Mārupes ielā, pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, automašīnas “Toyota” vadītājs uzbrauca stāvošai automašīnai “Mazda”. Pēc ceļu satiksmes negadījuma automašīnā “Toyota” tika konstatēts spēkrata vadītāja līķis. Valsts policija izmeklē notikušā apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti deviņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Atbilstoši jaunajai kārtībai, diviem “dzērājšoferiem” noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli, bet septiņi, kuriem alkohola koncentrācija pārsniedza 1,5 promiles, tiks saukti pie kriminālatbildības. Trim stiprā alkohola reibumā pieķertajiem dzērājšoferiem konfiscēs automašīnas, bet piecos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Kopš pirmdienas arī sastādīts 71 administratīvā pārkāpuma protokols par braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī reģistrētas četras automašīnu zādzības un  piecas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.