Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai jau jūtat, ka tuvojas Saeimas vēlēšanas? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, "Ogres Vēstis Visiem"
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Līdz 14.Saeimas vēlēšanām, kuras norisināsies šā gada 1. oktobrī, sestdienā, ir atlikušas mazāk nekā 100 dienas. Tiesības piedalīties vēlēšanās būs Latvijas pilsoņiem no 18 gadu vecuma, lai uz nākamajiem četriem gadiem ievēlētu 100 parlamenta deputātu. Kā līdz šim, vēlētāji Saeimas vēlēšanās varēs balsot jebkurā vēlēšanu iecirknī Latvijā vai ārvalstīs, kā arī būs iespēja balsot savā atrašanās vietā, ja veselības stāvokļa dēļ nebūs iespējams nobalsot vēlēšanu iecirknī klātienē. Tāpat vēlētāji ārvalstīs varēs izmanot iespēju balsot pa pastu.

KRISTĪNE no Ikšķiles:
Jā, jūtu gan, jo politisko partiju ieraksti arvien biežāk parādās sociālajos tīklos. Nekur citur kaut ko no tā pagaidām manījusi vēl neesmu.

JURIS GERASIMOVS no Lielvārdes:
Zinu, ka rudenī būs Saeimas vēlēšanas, bet pagaidām neko citu, kā partiju reklamēšanos feisbukā, neesmu manījis. Vienās vēlēšanās es piedalījos, bet politiskais spēks, kam uzticējos, piekrāpa visus savus vēlētājus. Tagad nezinu, vai vēlēšu vēl par kādu.

INTA SILIŅA no Ogres:
Es tā īpaši neko vēl nejūtu. Parasti jau to var saprast pēc pastkastītes, kas tiek pārpildīta ar partiju reklāmas bukletiem un avīzēm. Šovasar nekā tāda vēl nav bijis.

OJĀRS no Ogres:
Šobrīd ir daudz citu aktualitāšu, kaut vai karš Ukrainā, tāpēc vēlēšanu tuvošanās tiek pieminēta mazāk nekā parasti. Kad tuvāk nāks rudens, tad Saeimas vēlēšanu tuvošanos varēs manīt katru dienu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.