Menu
 

Carnikavas pagastā degusi dzīvojamā māja un šķūnis

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis septiņus izsaukumus. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks reģistrēts pirmdien priekšpusdienā Ādažu novada Carnikavas pagastā.

Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg šķūnis 50 kvadrātmetru platībā, kā divstāvu dzīvojamās mājas siena (40 m2) un jumts (20 m2). Ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas trīs stundas, informēja VUGD.

Trīs izsaukumi par ugunsgrēkiem saņemti trešdien – naktī Jelgavas ielā Olainē piecstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpā dega ārdurvis, Tūristu ielā Jūrmalā – atkritumi vienstāva neapsaimniekotas ēkas pagrabā, bet Skolas ielā Jūrmalā – bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens deviņstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī.

Trešdienas agrā rītā Gaujas ielā Ādažos bija avarējusi vieglā automašīna. Glābēji automašīnai atvienoja akumulatora klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Otrdien Liepu ielā Jūrmalā sazāģēts aizlūzis koks, kas draudējis nokrist uz ceļa braucamās daļas, kā arī Babītes pagasta Piņkos atbrīvota un palaista brīvībā žogā iestrēgusi stirna.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.