Menu
 

Olainē no kanāla izglābts cilvēks neadekvātā stāvoklī

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pagājušās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu.

Sestdien plkst. 6.10 Olainē pilsētas kanālā atradās cilvēks neadekvātā stāvoklī, kurš saviem spēkiem nespēja tikt krastā. Glābēji izmantojot glābšanas dēli un virvi, šo personu nogādāja krastā un nodeva NMPD mediķiem, informēja VUGD.

Svētdien vakarā uz dzelzceļa pārbrauktuves Carnikavā bija avarējusi vieglā automašīna. Notikuma vietā ierodoties VUGD darbiniekiem, tā vairs neatradās uz sliedēm, glābēji atvienoja spēkrata akumulatora klemmes, sakārtoja ceļa braucamo daļu un vienu personu nodeva NMPD mediķiem.

Ceļa braucamā daļa sakārtota arī pēc divu vieglo automašīnu sadursmes uz Vidzemes šosejas Inčukalna pagastā un pēc četru automašīnu sadursmes Dreiliņos. Savukārt aizlūzuši vai nolūzuši koki aizvākti Bīriņu ielā Saulkrastos, uz Jaunķemeru ceļa Jūrmalā, kā arī Liegu ielā Ādažos.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks reģistrēts sestdien Krimuldas pagasta Raganā, kur 25 kvadrātmetru platībā dega salmi. Ugunsgrēks tika likvidēts psuotras stundas laikā.

Ceturtdien Stopiņu pagasta Dreiliņos degusi vieglā automašīna, piektdien Baltezerā gruzdējis elektrolīnijas balsts un Atbalss ielā Jūrmalā sviluši atkritumi, sestdien Podnieku ielā Ādažos degusi vienstāva neapsamniekotas ēkas ārsiena 3 m2 platībā un Skolas ielā Salaspilī piecstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī dedzis uz plīts atstāts ēdiens, bet svētdien Tilderu ielā Salaspilī dedzis celms.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.