Menu
 

Florbola virslīgā Ulbrokai un Ķekavai uzvaras; "SĀC" divi zaudējumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – PPB Media, “Ķekavas Bulldogs” Foto – PPB Media, “Ķekavas Bulldogs”

Gan pārliecinošas uzvaras un smagus zaudējumus, gan dramatiskas cīņas maču izskaņas nedēļas nogalē piedzīvojušas Pierīgas florbola komandas Latvijas virslīgas čempionāta spēlēs. Brīvdienās startējis arī Latvijas pirmās līgas čempionāts ar triju Pierīgas klubu piedalīšanos.

Florbola skolas “Masters”/Ulbrokas florbolisti jauno sezonu sāka ar mājas spēli pret Talsu NSS/”Krauzers” vienību, otrās trešdaļas sākumā panāca jau 4:0 savā labā un aizvadīja cīņu līdz pārliecinošai uzvarai 8:3. Uzvarētājiem Matīss Kristians Morozovs izcēlās ar diviem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm. Interesanti, ka pēc šīs nedēļas spēlēm Ulbrokas komanda nu ir vienīgā, kas virslīgas turnīrā šosezon vēl nav piedzīvojusi zaudējumu.

Otro uzvaru trijās spēlēs izcīnījuši “Ķekavas” florbolisti, kuri svētdien viesos sagādāja zaudējumu pašreizējiem čempioniem Cēsu “Lekringam”. Trešajā trešdaļā ķekavieši bija iekrājuši 6:3 pārsvaru, to nenosargāja (6:6), taču 39 sekundes līdz pamatlaika beigām uzvaras vārtus – jau otros šosezon – iemeta Antons Žuks – 7:6. Pa diviem vārtiem Klāvam Jansonam un Renātam Deginam, bet Tomam Ķeirānam gols un divas piespēles.

Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas florbola klubam “SĀC” čempionāts sācies ar uzvaru un zaudējumiem divās pēdējās spēlēs. Viesos pret “Lielvārde/FatPipe” komandu neveiksmīga trešās trešdaļas otrā puse lika piedzīvot neveiksmi 3:8 (Kristam Saldatenokam 2+0), bet svētdien Ādažos pret Kocēnu “Rubeni” mājinieki otrajā trešdaļā divu minūšu laikā likvidēja triju vārtu deficītu (1:4), taču pretinieki ātri atguva vadību un vārtu guvumiem bagātā izskaņā sagādāja laukuma saimniekiem zaudējumu 11:13. Dēvids Osītis savāca sešus rezultativitātes punktus (3+3), pa 2+2 Alvim Dālem un Ralfam Celmiņam, kuram arī komandas labākā spēlētāja balva.

Ar rezultatīvām cīņām Latvijas pirmās līgas turnīru uzsākušas trīs Pierīgas komandas, turklāt vienā mačā savā starpā tikās divas no tām. Saulkrastos FBK “SĀC” savā laukumā uzņēma florbola klubu “Saulkalne” no Salaspils novada, pirmo trešdaļu zaudēja 0:9 un visu spēli – 6:18. Viesu rindās  iespaidīgu rezultativitātes bagāžu sakrāja Krists Bitenbinders (9+3), Ēriks Akulovs (2+7) un Kristians Rūdolfs Priede (4+1), laukuma saimniekiem trīs punktus (2+1) nopelnīja Ralfs Celmiņš.

“Ķekavas Bulldogs” savās mājās tikās ar sporta kluba “Slampe”/”Zevid” florbolistiem, pirms pēdējā perioda cīnījās neizšķirti 4:4, pamatlaika pēdējā minūtē rezultāts bija vēl 5:7, bet beigās – zaudējums 5:10. Divus vārtus ķekaviešu labā iemeta Kristofers Jurisons.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.