Menu
 

"Auda" uzvar "Jelgavu" un pakāpjas tabulā, "Super Nova" kapitulē līderiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda" Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda"

Latvijas futbola virslīgas 16.kārtā uzvaru izcīnīja Ķekavas klubs “Auda”,  bet sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti piedzīvoja kārtējo zaudējumu.

FK “Auda” spēlē pret virslīgas debitanti futbola skolas “Jelgava” komandu vienīgos vārtus 18.minūtē guva Abioduns Oguniji, kurš ar atkārtotu mēģinājumu ieraidīja vārtos pretinieku vārtsarga atvairīto bumbu – 1:0.

SK “Super Nova”/Salaspils futbolistu spēle pret “Riga FC” beidzās tā, kā varēja gaidīt no pastarīšu un līderu cīņas. Pirmās 20 minūtes salaspilieši ar lielām grūtībām nosargāja savus vārtus neskartus, taču tad maisam gals bija vaļā, un nākamo 12 minūšu laikā bumba četras reizes ielidoja viņu vārtos. Otrā puslaika vidū rīdzinieki iesita arī piekto golu, un tikai pēc tam Oļegam Laizānam ar tiešo brīvsitienu izdevās gūt goda vārtus – 1:5.

Virslīgas tabulā pēc 16 kārtām līderi “Riga FC” par četriem punktiem apsteidz RFS futbolistus (42 pret 38). FK “Auda” pēc ceturtdienas uzvaras (22 punkti) apsteigusi piektajā vietā esošo FK “Liepāja” un panākusi ceturtās pozīcijas īpašniekus FK “Metta”. “Super Nova”/Salaspils ir 7 punkti un no priekšpēdējā vietā esošā “BFC Daugavpils” atpaliek ar sešiem punktiem.

Latvijas trešās līgas Centra grupas spēlē Piņķos Babītes sporta kluba futbolisti uzņēma futbola klubu “Union”  no Olaines un piedzīvoja zaudējumu 0:2. Abus vārtus pirmās stundas beigās un kompensācijas laikā guva Mārtiņš Ēriks Vackāgans.

Tabulā pirm vietu ar četrām uzvarām četrās spēlēs un 12 punktiem ieņem JFK “Daugava”/Salaspils sporta skolas komanda. Abas Olaines komandas “Union” un “Olaine-2” ar attiecīgi deviņiem un sešiem punktiem ir attiecīgi trešajā un ceturtajā pozīcijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.