Menu
 

Pēcpusdienā Pierīgā var būt palēnināta satiksme

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - LETA Foto - LETA

Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā var būt palēnināta satiksme, īpaši dodoties piejūras virzienos. Uz autoceļa Sloka–Talsi (P128) jārēķinās ar ierobežojumiem būvdarbu posmā Bigauņciemā un Lapmežciemā, tā izbraukšanai jāplāno līdz 40 minūtēm, vēsta VSIA “Latvijas Valsts ceļi”.

Valsts autoceļu tīklā turpinās aktīvi būvdarbi 63 posmos, visvairāk remontdarbu ir uz valsts reģionālajiem autoceļiem. Rīgas apkārtnē lielākie ierobežojumi ir uz Vidzemes šosejas (A2) no Sēnītes līdz Siguldai, kur satiksme organizēta pa labās puses brauktuvi, ātruma ierobežojums 70 un lokāli 50 km/h. Satiksme pa vienu joslu katrā virzienā.  Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks 20 minūtes.

Kā arī uz autoceļa Rīga–Ērgļi (P4) no Rīgas apvedceļa (A4) līdz pagriezienam uz Tīnūžiem (trīs luksoforu posmi ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h, paredzamais posma šķērsošanas laiks 35–40 minūtes) un uz autoceļa Sloka–Talsi (P128) Bigauņciemā un Lapmežciemā (viens reversās kustības posms ar satiksmes regulētāju, ātruma ierobežojums 50 km/h, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 40 minūtes).

Plānojot brīvdienu braucienos, aicina autovadītājus ieskatīties remontdarbu kartē VSIA “Latvijas Valsts ceļi” mājaslapā, kur atzīmēti visi aktuālie satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.