Menu
 

Stājies spēkā mūža ieslodzījums par sievietes slepkavību Jūrmalā

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas lietvedību, līdz ar ko stājies spēkā mūža ieslodzījums vīrietim par savas paziņas noslepkavošanu Jūrmalā, informēja prokuratūrā.

Pagājušā gada oktobrī Rīgas rajona tiesa apsūdzētajam vīrietim par izdarīto noziedzīgo nodarījumu piemēroja mūža ieslodzījumu.

Par minēto tiesas spriedumu apsūdzētā aizstāvis Rīgas apgabaltiesā iesniedza apelācijas sūdzību, kas, izskatot lietu apelācijas kārtībā, nolēma atstāt negrozītu pirmās instances tiesas spriedumu. Arī par šo spriedumu apsūdzētā aizstāvis iesniedza kasācijas sūdzību Augstākajā tiesā.

2022.gada kādā aprīļa naktī Jūrmalā apsūdzētais, būdams alkohola ietekmē, atriebības un naida vadīts par to, ka cietusī, ar kuru viņam iepriekš bija pastāvīgas intīmas attiecības, pret viņu bija sniegusi liecību kādā kriminālprocesā, uz kuras pamata viņš tika atzīts par vainīgu un sodīts, slepkavības nolūkā sagaidīja viņu uz ielas.

Apsūdzētais ar līdzi paņemto nazi uzbruka cietušajai un sadūra viņu vismaz ar piecdesmit dūrieniem, kā rezultātā iestājās cietušās nāve.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.