Menu
 

Biedrība "Cerību spārni" aicina iesaistīties akcijā "Busiņam – būt!" un atbalstīt ar ziedojumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Biedrība "Cerību spārni" aicina iesaistīties akcijā "Busiņam – būt!" un atbalstīt ar ziedojumu

Biedrība “Cerību spārni” 1.maijā uzsāk ziedošanas akciju, lai ar ziedojumu palīdzību iegādātos īpaši pielāgotu mikroautobusu un varētu nodrošināt transporta pakalpojumus cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem. Tādējādi viņi varētu apmeklēt dienas centru, strādāt, saņemt specializētu aprūpi, kā arī justies atbalstīti.

Šāds transports palīdz pārvadāt ne tikai cilvēkus ratiņkrēsā, bet arī gulošos cilvēkus, piemēram, ārsta apmeklējumiem. Pēc biedrības aplēsēm, nepieciešamā summa mikroautobusa iegādei ir 43 000 eiro. Biedrības “Cerību spārni” dienas centrā ikdienu pakalpojumus saņem vairāk nekā 30 pieaugušie ar invaliditāti un 25 bērni gan no Siguldas novada, gan arī no citiem Latvijas novadiem.

“Cerību spārni” ir sabiedriskā labuma organizācija, kas dibināta 2003.gadā. Tās darbība vērsta uz cilvēku ar invaliditāti un viņu ģimenes locekļu integrāciju sabiedrībā, tiesību un interešu aizstāvību, pilsoniskas sabiedrības attīstību, brīvā laika organizēšanu, nodarbinātības veicināšanu, izglītošanu, sociālo pakalpojumu sniegšanu.

Ikdienā biedrība sniedz sociālā atbalsta pakalpojumus ģimenēm, kurās ir bērni ar invaliditāti un jauniešiem un pieaugušajiem ar invaliditāti. Bērnu pakalpojumi nodrošina dažādas terapijas un speciālistu konsultācijas. Pieaugušajiem organizējam nodarbinātības aktivitātes, apmācam dažādām amatu un sadzīves prasmēm.

Biedrība “Cerību spārni” ir izveidojusi sociālo uzņēmumu “Visi Var”, kas ir darba integrācijas uzņēmums, kuras pamatmērķis ir darba vietu veidošanu cilvēkiem no sociāli mazaizsargāto cilvēku grupām.

Akcijas laikā ik vienam ir iespēja izdarīt labu darbu! Ziedojuma akcijai varēs sekot: www.ceribusparni.lv, https://www.facebook.com/ceribusparni. Reizi nedēļā tiks sniegta informācija par ziedotajiem līdzekļiem, kā arī aktīvi informēsim par akcijas gaitu.

Palīdzēt ir viegli – ikviens ziedojums ir solis tuvāk busiņam!

Ziedot un palīdzēt var zvanot pa tālruņa numuriem 90006661 (viens zvans 4,27 EUR) un 90006888 (viens zvans 1,42 EUR)
Ziedojumu konts: LV38UNLA0050014911298
Kontaktinformācija: biedrības “Cerību spārni” vadītāja Eva Viļķina, tālr.26371923, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.