Menu
 

Aptauja Carnikavā. Kā vērtējat obligātu vakcinēšanos mediķiem un pedagogiem? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ilze Ručevska
Foto - Ilze Ručevska un Valsts kanceleja Foto - Ilze Ručevska un Valsts kanceleja

Nepieciešamība vakcinēties daudzu nozaru speciālistiem kļūst par obligātu prasību, lai varētu pildīt savus tiešos amata pienākumus. Valdībā jau ilgāku laiku spriests par obligātu prasību vakcinēties medicīnas darbiniekiem un pedagogiem. Beidzot, pagājušās otrdienas Ministru kabineta sēdē, tika noteikts pienākums vakcinēties izglītības un veselības aizsardzības jomās strādājošajiem. Aptaujātie Carnikavas novada iedzīvotāji piekrīt tam, ka šo nozaru speciālistiem būtu nepieciešams obligāti vakcinēties pret Covid-19.

Kristīne

Obligāti vajadzētu. Viņiem ir vislielākā saskarsme ar cilvēkiem. Tāpēc – jā, vajadzētu.

Zane (atteicās fotografēties)

Uzskatu, ka būtu nepieciešama obligāta vakcinēšanās. Tā būtu vieglāk. Klātienes mācības varētu notikt, vieglāk būtu apmeklēt ārstu.

Inta

Visiem jau sen vajadzēja būt vakcinētiem. Man ir svarīgi, lai, aizejot pie ārsta, zinu, ka viņš ir vakcinēts. Tāpat skolās un bērnudārzos visi varētu mācīties uz vietas un nebūtu jātaisa slēgtās grupiņas vai attālinātās mācības.

Ilva, studente

Pašlaik mācos profesionālajā vidusskolā un uzskatu, ka vakcinācijai šo profesiju pārstāvjiem ir jābūt obligātai, ja ne savas drošības pēc, tad domājot par apkārtējo veselību.

Dārta, studente

Es uzskatu, ka vajadzētu obligāti vakcinēties mediķiem un pedagogiem. Tās tomēr ir profesijas, kas darba ikdienā saskaras ar lielu skaitu cilvēku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.