Menu
 

Katlakalna Pasta nodaļas funkcijas klientu apkalpošanā pārņems Titurgas Pasta nodaļa

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VAS "Latvijas pasts" Foto - VAS "Latvijas pasts"

Izvērtējot pasta pakalpojumu izmantošanas tendences un darba apjomu, no 22.decembra Ķekavas novada Katlakalna Pasta nodaļas funkcijas klientu apkalpošanā pārņems Titurgas Pasta nodaļa, tāpat kā līdz šim nodrošinot Katlakalna iedzīvotājiem visu pasta pakalpojumu pieejamību. Katlakalna iedzīvotāji turpmāk sūtījumus varēs saņemt Titurgas Pasta nodaļā Zaļajā ielā 5, Baložos, savukārt šīs teritorijas klientiem pasta indekss paliek nemainīgs - LV-2111.

Kā informē VAS "Latvijas pasts", Katlakalna Pasta nodaļas Pļavniekkalna ielā 35 pakalpojumu pieprasījuma analīze liecina, ka nodaļas darbība ir nerentabla, veidojot ikgadējus zaudējumus vairāk nekā 1800 eiro apmērā. Tāpēc, izvērtējot pasta nodaļas atrašanās vietu un izdevīgākos pasta pakalpojumu sniegšanas risinājumus, pieņemts lēmums no 2021.gada 22.decembra pasta pakalpojumu sniegšanu minētās pasta nodaļas teritorijā nodot Titurgas Pasta nodaļai Zaļajā ielā 5, Baložos.

Titurgas Pasta nodaļai ir klientiem ērtāks darbalaiks, divreiz nedēļā tā atvērta līdz pat plkst.19.00 un vienreiz nedēļā - jau no plkst.7.30, ļaujot strādājošajiem ērti izņemt pasta sūtījumus un saņemt pasta pakalpojumus ārpus tradicionālā darbalaika. Līdzšinējās Katlakalna Pasta nodaļas teritorijas klientiem arī pēc pasta nodaļas maiņas pasta indekss paliks nemainīgs - LV-2111. Sūtījumu saņemšanai iespējams izmantot arī "Latvijas pasta" pakomātu tirdzniecības centrā "Mego" Rīgas ielā 14, Baložos, norāda "Latvijas pastā".

Reģistrētus - ierakstītus, izsekojamus vai apdrošinātus - pasta sūtījumus iespējams attālināti pāradresēt arī uz citu adresi, piemēram, biroju vai kādu no vairāk nekā 80 Latvijas Pasta pakomātiem, izmantojot "Latvijas pasta" mobilo lietotni, savukārt citus pasta pakalpojumus iedzīvotāji var saņemt jebkurā sev izdevīgākajā pasta nodaļā, jo tie nav piesaistīti noteiktai adresei. Nepieciešamos pasta pakalpojumus Katlakalna iedzīvotāji var saņemt arī tieši savā dzīvesvietā pie pastnieka, ja ir grūtības nokļūt uz pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Pastnieks klienta dzīvesvietā nodrošina pasta sūtījumu saņemšanu un nosūtīšanu, pastmarku un aplokšņu iegādi, preses izdevumu abonēšanu, naudas pārvedumu un pensijas saņemšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu u.c.

Pasta pakalpojumu sniegšanas vietu skaitu un izvietojumu nosaka Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums, kas paredz, ka "Latvijas pastam" katra novada teritoriālajā vienībā ir vismaz viena pasta pakalpojumu sniegšanas vieta, atzīmē uzņēmumā.

"Latvijas pasts" aicina klientus būt saprotošiem un, klientiem dodoties uz pasta pakalpojumu sniegšanas vietu, stingri ievērot visus drošības pasākumus - neapmeklēt to ar slimības simptomiem, nedrūzmēties un ievērot divu metru distanci, savu kārtu nepieciešamības gadījumā uzgaidīt ārpusē, kā arī lietot individuālos aizsardzības līdzekļus un ievērot nepieciešamo higiēnu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.