Menu
 

Ekspluatācijā nodota pirmās kārtas daudzdzīvokļu ēka rezidenču kvartālā "Līčukrasti" Pierīgā

  • Autors:  LETA
Foto - licukrasti.lv Foto - licukrasti.lv

Ekspluatācijā ir nodota pirmā trīsstāvu daudzdzīvokļu ēka rezidenču projektā "Līčukrasti" Stopiņu pagastā, Pierīgā, aģentūru LETA informēja projekta attīstītāji.

Kopumā vairākās kārtās piecus hektārus lielā teritorijā plānotās investīcijas ir 20 miljoni eiro. Projektu plānots īstenot sešās kārtās, gan rindu mājās, gan daudzdzīvokļu namos kopā piedāvājot vairāk nekā 100 mājokļu.

Pirmās kārtas trīsstāvu ēkā ir 24 dzīvokļi 38 līdz 106 kvadrātmetru platībā. Pilnīgi visiem dzīvokļiem ir balkons vai terase. Tāpat ēkai ir savs moderns saules kolektors, augstas jaudas elektroenerģijas tīkls un sadale, kā arī individuāli skaitītāji un elektromobiļu uzlādes stacija. Ēkas celtniecībā un apdarē iespēju robežās ir izmantoti dabiski materiāli - koks (koka logi, dabiskas koka parketa grīdas, lapegles fasādes apdare) un akmens (marmora palodzes).

Projektā ir izveidota arī pazemes autostāvvieta, velosipēdu un motociklu novietne pagrabstāvā, noliktava katrai rezidencei, kā arī sporta zāle, veļas mazgātava un vestibils.

Rezidenču kvartāla "Līčukrasti" idejas autors un attīstītājs ir Harijs Čīka un SIA "Vāverciems". Projekta arhitekts ir Gatis Didrihsons. Teritorijas labiekārtošanas plānu autors ir Edgars Neilands un SIA "Labie koki".

"Vāverciems" reģistrēts 2005.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 266 960 eiro. Uzņēmuma īpašnieks ir Čīka. Pērn "Vāverciems" strādāja ar 18 556 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.