Menu
 

Azartspēļu rīkotāja "Admirāļu klubs" apgrozījums pērn sarucis 8,1 reizi

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Azartspēļu rīkotāja SIA "Admirāļu klubs" apgrozījums pagājušajā gadā bija 1,311 miljoni eiro, kas ir 8,1 reizi mazāk nekā gadu iepriekš un 20,3 reizes mazāk nekā pirms pandēmijas, kā arī kompānijas zaudējumi pērn pieauga 8,2 reizes, sasniedzot 7,342 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmuma darbību ietekmēja Covid-19 pandēmija un valstī noteiktie ierobežojumi un piesardzības pasākumi. Valstī bija noteiktas ārkārtējās situācijas no 2020.gada 9.novembra līdz jūnijam, kā arī no 21.oktobra, līdz ar ko spēļu zāles pērn strādāja 128 dienas.

Tāpat vadības ziņojumā minēts, ka uzņēmums ar atbildību attiecās pret Covid-19 preventīviem pasākumiem spēļu zālēs un nodrošināja epidemioloģiskajām prasībām atbilstošu vidi darbiniekiem un apmeklētājiem. 2021.gada oktobrī uzņēmuma darbinieku vakcinācijas aptvere sasniedza 98%.

"Admirāļu kluba" vadības ziņojumā teikts, ka pērn slēgtas septiņas spēļu zāles, bet kopējais spēļu automātu skaits, salīdzinot ar 2020.gada nogali, pērn samazinājās par 34%.

Pērn uzņēmums turpināja darbu pie attīstības, lai sāktu tiešsaistes azartspēļu darbību.

"Admirāļu klubs" vadība prognozē, ka 2022.gads uzņēmumam būs izaicinājumu pilns.

Vienlaikus vadības ziņojumā minēts, ka "Admirāļu klubs" šogad turpinās spēļu zāļu tīkla optimizāciju, kā arī pilnveidos un attīstīs izklaides pakalpojumu kvalitāti un klāstu. Tāpat uzņēmums turpinās investēt darbinieku kvalifikācijas celšanā un pilnveidos darbinieku izpratni un zināšanas par atbildīgu izklaidi.

2020.gadā "Admirāļu klubs" strādāja ar apgrozījumu 10,635 miljonu eiro apmērā, kas ir 2,5 reizes mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt "Admirāļu kluba" zaudējumi bija 890 116 eiro apmērā pretstatā peļņai 2019.gadā.

Kompānija reģistrēta 1995.gada martā, un tās pamatkapitāls ir 8,537 miljoni eiro. Kompānijas īpašnieki ir Austrijā reģistrēts uzņēmums "Novamatic AG" (60%) un Jāņa Zuzāna kontrolētā SIA "Foroms" (40%). Bez Zuzāna, kompānijas patiesā labuma guvējs ir arī austrietis Johanns Grafs.

"Admirāļu klubs" kopā ar SIA "Alfor", kuras pārziņā ir spēļu zāles "Fenikss", ietilpst Latvijas lielākajā spēļu biznesa uzņēmumu grupā, kas darbojas arī Igaunijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.