Menu
 

Saulkrastos postījumi rotaļu laukumā Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Saulkrastu novada pašvaldība Foto - Saulkrastu novada pašvaldība

Pagadām nenoskaidroti vandaļi ir sabojājuši jaunāko bērnu rotaļu laukumu mežaparkā Saulkrastos. Saulkrastu novada domes darbinieki, saņemot vietējo  iedzīvotāju ziņojumus un apsekojot rotaļlaukumu, kontatējuši, ka ir sabojāts un ar melnu krāsu apķēpāts rotaļu laukumā uzstādītais aprīkojums.

“Saulkrastu novada pašvaldība novērtē novada jauno mākslinieku talantus un radošās izpausmes, taču ir nepieņemami, ka jauno censoņu radošo izpausmju rezultātā tiek bojāts pašvaldības inventārs,” teikts novada mājaslapā publicētajā paziņojumā.

“Šos ķēpājumus nebūs iespējams likvidēt, nesabojājot spēļu aprīkojuma virsmu, jo tie nav notīrāmi ar vienkāršajiem tīrīšanas līdzekļiem, bet būs jāizmanto spēcīgi ķīmiskie līdzekļi, lai tos likvidētu,” “Rīgas Apriņķa Avīzei” atzina Saulkrastu novada domes  Komunikācijas un tūrisma nodaļas vadītāja Baiba Stjade.

“Jau vairākkārt esam saņēmuši informāciju no iedzīvotājiem par novada centrālā rotaļlaukuma postījumiem Saulkrastu mežaparkā. Pašvaldības Īpašumu nodaļa ir apzinājusi postījumus rotaļlaukumā un tuvākajā laikā plāno nomainīt salauztos elementus, kā arī izvērtēs, kā noņemt ķēpājumus, taču aicinām novadniekus vēlreiz pārrunāt savās ģimenēs ar jauniešiem to, kā ir jāizturas pret publiski pieejamo infrastruktūru, lai tā kalpotu pēc iespējas ilgāk un sniegtu labumu plašākam novadnieku pulkam,” aicina pašvaldības pārstāvji.

Bērnu rotaļu laukums mežaparkā Saulkrastos tiek izgaismots arī diennakts tumšajās stundās, tāpēc ģimenes ar bērniem to ir iecienījušas apmeklēt arī ziemas periodā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.