Menu
 

Glābēji Jūrmalā bez dzīvības pazīmēm atraduši policijas meklēto sievieti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien pievakarē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Jūrmalu, kur glābēji ar laivas un glābšanas dēļa palīdzību no purva malas nogādāja krastā cilvēku, kam Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi.

Priekšpusdienā Valsts policijas Jūrmalas iecirknis bija izsludinājis meklēšanā bezvēsts prombūtnē esošo 1955.gadā dzimušo Vizmu Antāni, kura iepriekšējā vakarā bija izgājusi pastaigāties no rehabilitācijas centra Jūrmalā, Kolkas ielā. Vakarā sievieti izdevās sazvanīt, un viņa paskaidroja, ka ir apmaldījusies purvainā vietā blakus ezeram, nespēj atrast ceļu atpakaļ un neorientējās apkārtnē. Pēc tam sieviete vairs nebija sazvanāma.

Kopumā kopš nedēļas sākuma VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks reģistrēts ceturtdien pēcpusdienā Skautu ielu Jūrmalā, kur dega meža zemsedze 200 kvadrātmetru platībā.

Kopš nedēļas sākuma Pierīgā reģistrēti trīs kūlas ugunsgrēki – Ropažu novada Stopiņu pagastā (50 m2), Olaines novada Olaines pagastā (100 m2) un Salaspilī (100 m2).

Vēl Ropažu novada Garkalnes pagastā un Jūrmalā dega vieglās automašīnas (0,5 m2), Ādažu novada Carnikavas pagastā – meža zemsedze (50 m2), Raiņa ielā Jūrmalā un Salaspilī – atkritumi, Siguldas novada Allažu pagastā – bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens sociālās aprūpes centrā, Olaines novada Olaines pagastā – kūdra (15 m2), bet Ropažu novada Ropažu pagastā – pārvietojamā pirts (3 m2).

Novēršot ceļu satiksmes negadījumu sekas, Lāčplēša ielā Jūrmalā un Ropažu novada Garkalnes pagastā glābēji atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes un ar absorbenta palīdzību sakārtoja ceļa braucamo daļu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.