Menu
 

Latvijas florbolisti pasaules U19 čempionātu pabeidz piektajā vietā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Marion Rachlinger Foto - Marion Rachlinger

Piecu Pierīgas klubu spēlētāju pārstāvētā Latvijas junioru florbola izlase Dānijā notiekošo pasaules U19 čempionātu pabeigusi piektajā vietā, atkārtojot iepriekšējā turnīrā sasniegto. Aizvadītajās četrās spēlēs Latvijas jaunie florbolisti izcīnīja divas uzvaras.

Sestdien spēlē par piekto vietu Latvijas komandai pretī stājās otrās apakšgrupas trešās vietas ieguvēji Slovākijas florbolisti. Pēc divām trešdaļām latvieši bija vadībā 2:1, trešās sākumā guva trešos vārtus, perioda vidū ceturtos, bet pēdējās divās minūtēs iemeta vēl divus un svinēja pāriecinošu uzvaru 6:1.

Vienus vārtus guva florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komandas uzbrucējs Roberts Trofimenko, rezultativitātes punktus nopelnīja arī “Ķekava/RB&B” kluba spēlētāji Endijs Umberts Barruss (0+1) un Toms Ķeirāns (0+1), bet viņu komandas biedri Ernests Ronis un Reinis Melgailis šoreiz pie punktiem netika.

Pasaules čempionāta četrās spēlēs rezultatīvākais Latvijas U19 izlasē ar septiņiem punktiem (trīs vārti un četras piespēles) bija Toms Ķeirāns, E.Ronim 2+1, E.U.Barrusam 1+1, R.Trofimenko 1+0, R.Melgailim 0+1.

Jau ziņots, ka apakšgrupas turnīrā Latvijas junioru izlase ar 2:3 zaudēja Somijai, ar 2:4 Čehijai un ar 13:1 apspēlēja Poliju.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.