Menu
 

Koliņko atstāj "Super Nova"/Salaspils futbola komandas galvenā trenera amatu

  • Autors:  LETA
Foto - Zigismunds Zālmanis Foto - Zigismunds Zālmanis

Aleksandrs Koliņko pēc abpusējas vienošanās atstājis Latvijas futbola virslīgas komandas Salaspils "Super Nova" galvenā trenera amata, informē klubs.

"Super Nova", kas iepriekšējo sezonu noslēdza pēdējā, desmitajā, vietā, arī šogad ir turnīra tabulas apakšā un pēc 16 kārtām no priekšpēdējās vietas atpaliek par sešiem punktiem.

Pēc Koliņko aiziešanas treneru štābs sastāv no galvenā trenera vietas izpildītāja Igora Korabļova, vārtsargu trenera Aleksandra Proskurņina, trenera Andreja Perepļotkina un fiziskās sagatavotības trenera Uģa Viļuma.

Latvijas izlases bijušais vārtsargs Koliņko pie "Super Nova" stūres stājās pērn jūnijā, un, lai gan komanda palika pēdējā vietā virslīgā, tā arī šogad var sacensties augstākajā līgā, jo bija starp desmit klubiem, kas varēja izpildīt licencēšanas nosacījumus.

Futbolista karjeras laikā Koliņko pārstāvējis "Skonto", angļu vienību Londonas "Crystal Palace", krievu klubus "Rostov", Kazaņas "Rubin", Naļčikas "Spartak" un Kaļiņingradas "Baltika", kā arī "Ventspils" un Jūrmalas "Spartaks".

Pēc spēlētāja karjeras beigām vārtsargs kā treneris strādāja Jūrmalas "Spartakā" un RFS, kā arī bijis vārtsargu treneris Baltkrievijas komandā Soļigorskas "Šahtjor".

Izlasē Koliņko aizvadīja 93 spēles.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.