Menu
 

Ķekavas apvedceļa būvdarbu dēļ būs izmaiņas 23. un 26. autobusa maršrutā

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ķekavas apvedceļa būvdarbu dēļ būs izmaiņas 23. un 26. autobusa maršrutā, informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane.

No 3.augusta 23. un 26. maršrutā ieviestas jaunas pieturvietas, bet 26. maršruta autobusi kursēs pa vietējās nozīmes jaunizbūvētajām brauktuvēm.

Abos kustības virzienos 23. maršruta autobusi apstāsies jaunizbūvētajās pieturvietās "Pagrieziens uz Baložiem" pie Rāmavas rotācijas apļa, bet vienlaikus saglabātas arī līdzšinējās pieturvietas "Pagrieziens uz Baložiem" pie Baložu ielas rotācijas apļa.

Virzienā uz Katlakalnu 26. maršruta autobusi neiebrauks Baložu pusē esošajā rotācijas aplī un turpinās kustību pa Bauskas šoseju, tālāk nobraucot no tās un turpinot kustību pa autoceļu V2. Šajā braukšanas virzienā pieturvieta "Pagrieziens uz Baložiem" tiks slēgta un pasažieriem jāizmanto pieturvieta "Rāmava" vai "Titurga".

Savukārt virzienā uz Rīgu 26. maršruta autobusi neiebrauks Baložu pusē esošajā rotācijas aplī un turpinās kustību pa autoceļu V2 līdz Valdlauču rotācijas aplim pie autoceļa V1 un tālāk pa maršrutu. Pieturvieta "Pagrieziens uz Baložiem" tiks pārcelta uz rotācijas apli pie Rāmavas. Tāpat šajā braukšanas virzienā autobuss apstāsties pieturvietā "Rāmava", kas atrodas pirms Valdlauču rotācijas apļa.

Kā ziņots, Ķekavas apvedceļa būvdarbus plānots pabeigt līdz 2023.gada beigām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.