Menu
 

Gobzems nesola visu "KPV LV" deputātu atbalstu Kariņa veidotai valdībai

  • Autors:  LETA
Gobzems nesola visu "KPV LV" deputātu atbalstu Kariņa veidotai valdībai Foto - LETA

Partijas "KPV LV" politiķis Aldis Gobzems nesola visu partijas deputātu atbalstu "Jaunās vienotības" (JV) politiķa Krišjāņa Kariņa veidotai valdībai.

Gobzems LTV "Rīta panorāmā" atkārtoti uzsvēra, ka pats jebkurā gadījumā balsošot pret JV veidotu valdību, jo esot pārliecināts, ka demokrātiskā sabiedrībā vismazākā parlamentā pārstāvētā partija nevarot veidot valdību.

Taujāts, vai ir iespējama situācija, ka "KPV LV" pēdējā brīdī nobalso pret Kariņa valdību, kura paliek ar 50 "kodola" balsīm, Gobzems paziņoja, ka "dzīvē var gadīties viss kaut kas" un "to mēs nevaram paredzēt". Daudz kas būšot atkarīgs no tā, cik cienīgi pret sabiedrību un partneriem tālākajā valdības veidošanas procesā būšot pārējās partijas.

Gobzems paziņoja, ka "KPV LV" vēl būšot jauni jautājumi pārējām valdību veidojošajām partijām par darbiem un valdības deklarāciju, piemēram, cik ilgā laikā likvidēt elektrības obligātā iepirkuma komponenti (OIK). "KPV LV" noteikti nebūšot gatava gaidīt trīs gadus tās likvidēšanai.

Pats Gobzems aicināšot partijas biedrus izvērtēt "tos ideālus, kurus mūsu vēlētājs sagaida no partijas", tieši tāpēc "KPV LV" rūpīgi sekošot valdības darbu plāniem. ""KPV LV" nebūs cērpama aita, kura piekritīs jebkam, lai tikai būtu valdībā," paziņoja Gobzems.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.