Menu
 

Mārupes novada skolēnus aicina piedalīties biznesa ideju konkursā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - marupe.lv Ilustrācija - marupe.lv

Biedrība “Mārupes uzņēmēji” sadarbībā ar Mārupes novada pašvaldību  Mārupes novada skolēnus aicina piedalīties biznesa ideju konkursā. Konkursa mērķis ir radīt skolēnos izpratni par uzņēmējdarbību, attīstīt spēju argumentēt un aizstāvēt savu viedokli, kā arī motivēt jauniešus sava biznesa veidošanai un attīstībai, inovatīva produkta vai pakalpojuma radīšanai.

Kā informēja Mārupes novada pašvaldībā, skolēnu iesniegtās idejas tiks vērtētas divās kārtās – pēc iesniegtā pieteikuma un prezentācijas klātienē. Biznesa idejas apraksts jāiesniedz brīvā formā atbilstoši savām zināšanām un pieredzei (līdz piecām lapaspusēm).

Konkursā var piedalīties Mārupes novada pašvaldības izglītības iestāžu skolēni, kā arī citi Mārupes novadā deklarētie skolēni, sākot no pirmās klases, līdz 28.februārim iesniedzot idejas aprakstus individuāli vai grupā līdz piecām personām.

Konkursa rezultātā trīs labāko biznesa ideju autori katrā konkursa grupā (1.-6. klase; 7.-9.klase; 10.-12.klase) iegūs balvas: 1.vieta – 100 eiro, 2.un 3.vieta – veicināšanas balvas. Visām grupām ir iespēja cīnīties par galveno balvu “Grand Prix” – 200 eiro. Konkursa balvu fondu veido biedrības “Mārupes uzņēmēji” saziedots balvu fonds.

Pretendentiem ir iespēja konsultēties arī ar mentoru – biedrību “Mārupes uzņēmēji”. Vairāk informācijas šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.