Menu
 

Spēcīgais vējš lidostas darbību būtiski nav traucējis

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Spēcīgais vējš lidostas darbību būtiski nav traucējis, pavēstīja lidostas "Rīga" komunikācijas projektu vadītāja Ilze Salna.

Visi ielidojošie un izlidojošie reisi pagaidām notiek saskaņā ar lidojumu sarakstu.

Naktī un no rīta Pierīgā, Zemgales pusē sniga sniegs. Kā novēroja aģentūra LETA, ap plkst.6 dažviet Pierīgā uz ceļiem bija izveidojusies slapja sniega kārta. 

Dažviet tā bija tik bieza, ka apgrūtināja braukšanu. Piemēram, pa Jelgavas šoseju ap Olaini slapja sniega kārta būtiski apgrūtināja braukšanas apstākļus.

Svētdiena būs mākoņaina un lietaina, kā arī saglabāsies vētrains laiks.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes liecina, ka lietus gaidāms galvenokārt rietumu un centrālajos rajonos, bet vietām Kurzemē tas var būt stiprs un to var pavadīt atsevišķas zibens izlādes.

Rietumu, ziemeļrietumu vējš daudzviet brāzmās sasniegs 18-23 metriem sekundē, bet piekrastes rajonos 25-30 metriem sekundē. Gaisa temperatūra gaidāma no +3…+8 grādiem iekšzemē, līdz +9…+11 grādiem piekrastes rajonos.

Rīgā diena būs mākoņaina un palaikam līs. Gaidāms stiprs ziemeļrietumu, rietumu vējš, kas brāzmās sasniegs 25-27 metriem sekundē. Gaiss iesils vien līdz +9…+11 grādiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.