Menu
 

Uz Saulkrastu apvedceļa un autoceļa Ādaži – Garkalne sāk atjaunot segumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sākas seguma atjaunošanas darbi uz Saulkrastu apvedceļa (A1) no Lilastes līdz Zvejniekciemam. Jau šonedēļ tur būs viens ar luksoforiem regulēts posms un ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Luksoforu posmu skaits ar laiku pieaugs, brīdina VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC).

Būvdarbu ietvaros veiks izlīdzinošo frēzēšanu un jaunas asfalta virskārtas ieklāšanu. Būvdarbus veic SIA “Via” par līgumcenu 2,2 miljoni eiro (ar PVN), ko finansē valsts budžets. Plānots, ka darbs ilgs trīs mēnešus. 

Sākas asfalta seguma atjaunošanas darbi arī uz autoceļa Ādaži–Garkalne (V46) Ādažos no Gaujas ielas rotācijas apļa līdz krustojumam ar autoceļu Baltezers–Āņi–Lapmeži (V50). Darbu zonā ieviests ātruma ierobežojums 50 un 30 km/h.

Būvdarbi daļā posma paredz ieklāt divas kārtas asfalta un atlikušajā – asfalta izlīdzinošo kārtu ar sekojošu virsmas apstrādi, kā arī gājēju celiņa pārbūvi no Ādažiem līdz Podniekiem. Būvdarbus veic SIA “Binders” par līgumcenu 344,9 tūkstoši eiro (ar PVN), finansējums nāk no valsts budžeta. 

Jūrmalas šosejas (A10) remontdarbu zonā no Rīgas robežas līdz Jūrmalai satiksme ir pārslēgta uz Rīgas virziena brauktuvi pa divām joslām katrā virzienā. LVC aicina autobraucējus pievērst īpašu uzmanību ceļazīmēm pie divlīmeņu mezgla Jūrmalas šosejas krustojumā ar Rīgas apvedceļu, jo asfaltēšanas laikā satiksmes mezgla nobrauktuves būs slēgtas – satiksmes organizācija tur var tikt mainīta katru dienu.

Rīgas apkārtnē turpinās remontdarbi arī uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz Misas tiltam un uz Vidzemes šosejas (A2) no Garkalnes līdz Sēnītei. Satiksme uz Vidzemes šosejas ir slēgta uz Siguldas virziena brauktuves posmā no Vangažiem līdz Sēnītei un abos virzienos tiek organizēta pa Rīgas virziena brauktuvi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.