Menu
 

Valsts policijas Siguldas iecirkņa likumsargi aizturējuši vīrieti aizdomās par narkotiku tirgošanu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Reaģējot uz saņemto informāciju par kādu personu, kas tirgo narkotikas, izmantojot saziņas lietotni “Telegram”, 26.oktobrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa policisti sadarbībā ar Rīgas reģiona pārvaldes ceļu policistiem un Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu un muitas pārvaldes darbiniekiem veica speciālās izmeklēšanas darbības, lai atklātu šo noziegumu.

Veicot kratīšanu iespējamā vainīgā vīrieša dzīvesvietā Rīgā un automašīnā, kopumā tika konstatēti un atsavināti 4 grami kokaīna, vairāk nekā 100 gramu zaļganbrūnas augu izcelsmes vielas, visticamāk, marihuāna, kam vēl tiek gaidīta ekspertīze, 12 “xanax” tabletes, balta pulverveida viela, kā arī 200 eiro, kas, iespējams, iegūti no narkotisko vielu realizācijas. Tāpat atrasts un izņemts nereģistrēts gāzes ierocis un elektroniskie svari.

Kā liecina Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas informācija, saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253./1 panta pirmās daļas – par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Valsts policija aicina iedzīvotājus ziņot par narkotisko un psihotropo vielu glabāšanas un tirdzniecības vietām, notikuma brīdī zvanot pa tālruņa numuru 110, vēršoties ar iesniegumu tuvākajā Valsts policijas iecirknī vai rakstot iesniegumu portālā Latvija.lv. Tāpat narkotisko vielu un nelegālo akcīzes preču tirdzniecības vietas iespējams atzīmēt interaktīvajā kartē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.