Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai gaidījāt jaunā mācību gada sākšanos? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un arhīvs Foto - Ritvars Raits un arhīvs

Ar jaunām gaidām skolēni, viņu vecāki un pedagogi ir uzsākuši jauno mācību gadu, cerot, ka nebūs šķēršļu ierastajam mācību procesam. Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece sola, ka jaunais mācību gads tiks organizēts klātienē, kā tas bija pirms Covid-19 pandēmijas. Vienlaikus gan joprojām tikšot nodrošināti Covid-19 testi, lai brīdī, kad pedagogs vai skolēns jūtas slikti, tos varētu veikt, savukārt skolu direktoriem joprojām būs tiesības lemt par īslaicīgu pāreju uz attālināto mācību režīmu.

Agnese

Jā, arī pieaugušā vecumā septembris nozīmē, ka jāsāk kaut ko mācīties, turklāt jūtams, ka Ogrē jauniešu kļūst vairāk. Kopumā vasara iet uz beigām un jāsāk uzvesties nopietnāk.

Nauris

Protams! Ikdienā treniņos strādājot ar 1. līdz 12. klases skolēniem, veiksmīgi jāpiemērojas skolas grafikam. Jūtamas gaidas un satraukums, kas saistās ar vidusskolu maiņu, izvēlētajiem novirzieniem.

Zigurds

Man kā trenerim sporta skolā 1. septembris arī ir jauna mācību gada sākums – jāsāk gatavot jaunos treniņu plānus, treniņu grafikus. Vēl arī draugi un kaimiņi pastiprināti konsultējas par iespējām trenēties dažādos sporta veidos, lai var izvēlēties, kur sūtīt savus bērnus.

Aivars

Pats nemācos un nestudēju, bet meita un mazmeita Londonā sāks skolas gaitas – Meita Griničas Universitātes 2.kursā, mazmeita pamatskolā. Gaidu arī Ogres Valsts ģimnāzijas sporta manēžas nodošanu ekspluatācijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.