Menu
 

Jūrmalas muzejs izsludina metu konkursu jauna logo izstrādei

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - jurmala.lv Foto - jurmala.lv

Jūrmalas muzejs izsludinājis metu konkursu par jauna logo izstrādi.

Savā pastāvēšanas laikā muzejs vairākkārt mainījis gan savu nosaukumu un atrašanās vietu, gan struktūru. Nu jau 25 gadus muzejs atrodas Jūrmalas centrā, Majoros, Tirgoņu ielā 29. Ilggadējais nosaukums "Jūrmalas pilsētas muzejs" 2021.gada nogalē nomainīts uz "Jūrmalas muzejs". Līdz ar to muzejam nepieciešams jauns logo.

Jau kopš pirmsākumiem muzejam vienmēr ir bijušas teritoriālas struktūrvienības vai filiāles. Pašlaik tās ir Aspazijas māja Dubultos, Jūrmalas Brīvdabas muzejs Buļļuciemā un Bulduru Izstāžu nams.

Jūrmalas muzejs apvieno dažādas Jūrmalas vēstures šķautnes - piejūras un ārstniecības kūrortus, zvejniecību, kultūras notikumus -, un izcilas personības - vietējos iedzīvotājus un vasarniekus -, kas devušas nenovērtējamu ieguldījumu ne tikai pilsētas, bet arī valsts izaugsmē, pauda pašvaldībā.

Metu konkursa dalībniekam jāizstrādā vienojošs logo muzeja tēlam, kā arī, ņemot vērā filiāļu specifiku, būtu vēlami ierosinājumi struktūrvienību vizuālās identitātes risinājumiem.

Konkursa uzvarētāji saņems Jūrmalas muzeja pateicības rakstus un naudas balvu. Konkursa ideju skices var iesniegt līdz 3.martam. Papildu informāciju par logo skiču konkursu var saņemt, zvanot uz Jūrmalas muzeju pa tālruni 26013121 vai rakstot uz e-pasta adresi "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.