Menu
 

Aptauja. Vai, jūsuprāt, lietas Latvijā kopumā iet pareizā virzienā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Zemessardze un Liene Ozola Foto - Zemessardze un Liene Ozola

 

Gerda no Ogres
Es domāju, ka Latvijai ir vairākas lietas, kāpēc cilvēki vēlas šeit dzīvot un palikt. Mēs uzvarējām hokejā, mums ir jauns prezidents, un cilvēki Latvijā var justies arvien drošāk un mierīgāk. Ja pie mums kļūtu sliktāk, tad cilvēki no ārzemēm neatgrieztos atpakaļ uz dzīvi Latvijā.

Kristīne no Lielvārdes
Ja lietas iet uz labo pusi, tad tas notiek ļoti pamazām. Joprojām inflācija Latvijā ir ļoti lieta un izdzīvošana nav viegla, un tās ir galvenās grūtības daudziem cilvēkiem. Ar katru gadu kaut kas uzlabojas, bet ļoti, ļoti pamazām.

Pēteris no Ogres
Esmu pensionārs, un kopumā ar dzīvi esmu apmierināts. Ja kaut kas arī sāp, tad zinu, ka esmu vēl dzīvs, jo nedzīvam vairs nesāp. Lasu grāmatas un priecājos par zaļo vasaru, sakopto pilsētu un jauno bibliotēku. Visi mani trīs bērni ar ģimenēm dzīvo Latvijā. Esmu sagaidījis sešus mazbērnus un šobrīd gaidu septīto, un priecājos par katru nodzīvoto dienu.

Diāna no Ikšķiles
Nevaru teikt, ka iet labi, jo valsts atbalsts mazajiem uzņēmējiem un zemniekiem ir zem katras kritikas, ja salīdzina ar citām Eiropas valstīm. Turklāt smacējoša ir zviedru banku visatļautība, kuras valdība nekontrolē. Tas dzen izmisumā daudzas jaunās ģimenes Latvijā, jo nav mums pašiem savu banku, tāpēc zviedru bankas var palielināt procentu maksājumus, kā vēlas, turklāt ar atpakaļejošu datumu jau spēkā esošiem līgumiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.