Menu
 

Jūrmalā gaidāma tikšanās ar stila un etiķetes eksperti Sesilu Rogu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

31.maijā viesnīcā “TB Palace Hotel & Spa” Jūrmalā notiks stila un etiķetes ekspertes Sesilas Rogas meistarklase, kas veltīta mākslai “dzīvot kā francūzietei”. Draudzīgā atmosfērā varēs iepazīt terminu art de vivre, izsmalcināto un eleganto franču dzīvesveidu, kā arī atklāt īstu parīziešu noslēpumus. Sesilas Rogas meistarklase būs pieejamā arī tiešsaistē – “Zoom” platformā, informē pasākuma rīkotāji.

Iepriekšējo meistarklašu laikā Latvijas modes dāmas un kungi jau ir iepazinuši populāro Normandijas blogeri Sesilu Rogu. Rakstniece, unikāla salona saimniece, tūrisma aģentūras un skolas “Māksla dzīvo franču stilā” īpašniece Sesila Roga apbur ar savu harizmu un ar personiskiem piemēriem atklāj, kā dzīvesprieks un stils var palīdzēt gūt panākumus ikvienā valstī un jebkurā nodarbē.

Šodien Sesila Roga veido autorceļojumus pa Franciju, vēsta pasākuma organizatori. Viņa ir īsta “slepeno” viesnīcu un tūristu acīm slēptu, tikai vietējiem iedzīvotājiem zināmu vietu eksperte. Viņa savus ceļojumus pārdomā līdz vissīkākajām detaļām. Ceļotājiem ir iespēja ne tikai izstaigāt Francijas skaistākās vietas, bet arī iepazīsties ar interesantiem cilvēkiem, degustēt vīnus un franču maltītes, proti, pilnībā izbaudīt šīs valsts dzīvi un kultūru.

Meistarklases laikā Sesila Roga, kā piemēru izmantojot izcilas francūzietes, pastāstīs viesiem par to, ko nozīmē dzīvot a la française, bez steigas un pamanot skaistumu visapkārt, paskaidros, kā veltīt laiku citiem, vienlaikus neaizmirstot par sevi, un runās par ikvienai sievietei svarīgām tēmām – stilu, etiķeti, darbu, komfortu mājās, norāda organizatori.

“Rīga man ir kā mazā Parīze – skaista, kopta, stilīga. Katru reizi, kad atbraucu uz Latviju, man rodas sajūta, ka esmu mājās. Ļoti gaidu tikšanos ar Latvijas dāmām. Mēs kopā priecāsimies par dzīvi, atbalstīsim cita citu, iedvesmosimies no citu skaistu sieviešu likteņiem un būvēsim “tiltus” starp Franciju un Latviju. Domāju, ka mēs visas no šīs tikšanās gūsim ļoti lielu labumu un pozitīvas enerģijas lādiņu,” stāsta Sesila Roga.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.