Menu
 

Ar koncertu, komiķu šovu un meistarklasēm atklās interaktīvās tiešsaistes pasākumu platformas "Powerplace.lv" pirmo ēteru

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - powerplace.lv Ilustrācija - powerplace.lv

Ar grupas "Dziļi violets" un dziedātājas Aijas Vītoliņas koncertu, "Rīgas Stand Up" komiķu šovu un ekspertu meistarklasēm 17.aprīlī plkst.21 atklās jaunizveidotās interaktīvās tiešsaistes pasākumu platformas "Powerhouse.lv" pirmo ēteru.

Kā informēja platformas izveidotāju pārstāve Viktorija Cvetkova, pirmā "Powerplace.lv" tiešraide būs bez maksas un tā ilgs divas stundas.

Pirmā ētera viesi būs Latvijas izklaides industrijas pārstāvji - vadītāji Aivis Ceriņš un Ēriks Palkavnieks, "Rīga Stand Up" pārstāvji, "The Willows' band" mūziķi kopā ar Aiju Vītoliņu, Nauris Brikmanis un grupa "Dziļi violets", kā arī dīdžeji "Jānis Chi Chi Chilayz", "DJ Aspirin", "DJ Rise" un citi. Savukārt meistarklasi par kokteiļu pagatavošanu vadīs Latvijas un Baltijas bārmeņu konkursa "World Class" uzvarētājs Arvis Zēmanis.

Sadarbībā ar skaņas un gaismas uzstādīšanas kompāniju "PWR Production", filmēšanu plānots veikt dažādās vietās - īpaši aprīkotās studijās un bāros. Turklāt, kā uzsvēra idejas autori, izslēdzot kontaktu ar publiku, filmēšana noritēs, ievērojot visus sanitāros un higiēnas standartus, kas valstī ieviesti ārkārtējā stāvokļa laikā.

Kā pavēstīja uzņēmuma "Shine Event" dibinātājs Nikita Viderkers, izklaides industrijā ir nepieciešama mijiedarība ar auditoriju, kas šajā laikā ir izolēta. Tā dzimusi ideja, izveidot interaktīvu platformu, kurā viesi var ne tikai skatīties koncerta tiešraidi, bet arī piedalīties izklaidējošos pasākumos, komunicēt ar māksliniekiem.

""Powerplace.lv" ir nekomerciāls projekts, kas radīts, lai atbalstītu industriju, apvienotu izklaides pakalpojumu tirgu un veidotu pozitīvu attieksmi, lai palīdzētu pārvarēt šo situāciju, kas tik ļoti iespaido uzņēmējdarbību," norādīja Viderkers.

Nākotnē plānots attīstīt "Powerplace.lv", piedāvājot iespēju adaptēt aktuālus seminārus un lekcijas no jebkuras pasaules vietas.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.