Menu
 

4.maijā Ogres novada Kultūras centrs un rokgrupa "COLT" piedāvās īpašu svētku koncertu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

4.maijā Ogres novada pašvaldība un Ogres novada Kultūras centrs sadarbībā ar pazīstamo Ogres rokgrupu ”COLT” par godu šiem svētkiem ir sarūpējusi īpašu koncertu, kuru plkst.19.10 ar atkārtojumu plkst.23.30 varēs  noskatīties TV kanālā “Re:TV”.

“Šogad mēs atzīmēsim grupas “COLT” desmit gadu jubileju, kuru gribējām nosvinēt kopā ar grupas faniem. Protams, žēl, ka nevarēsim to izdarīt klātienē, taču attālinātajā koncertā, kurā skanēs roķīgas melodijas, centīsimies nodot sajūtas caur TV ekrāniem, protams, ievērojot visus drošības noteikumus.”

Tā par ieceri sarīkot šādu īpašu koncertu teic grupas līderis – mūziķis un daudzu populāru hītu autors Harijs Zariņš, kuram pirms četriem gadiem tika piešķirts Ogres Goda pilsoņa tituls. Sveicot visus 4.maijā, viņš novēl: “Nezaudējiet optimismu, priecājieties, sargiet sevi un citus. Lai viss labi, ilgi un pareizi!”

Ogres novada Kultūras centrā atgādina, ka grupa ”COLT” tika dibināta pirms desmit gadiem, un pašreiz tajā muzicē Harijs Zariņš, Elīna Krastiņa, Matīss Veigulis, Rolands Majors un Toms Veismanis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.