Menu
 

Ar "Very Cool People" koncertu un lielāko brīvdabas kino Latvijā trešo sezonu uzsāk "Saulrieta koncerti Mārupē"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - saulrietakoncerti.lv Ilustrācija - saulrietakoncerti.lv

No 27.maija trešo sezonu sāk "Saulrieta koncerti Mārupē", un šogad pasākumu papildinās brīvdabas kino seansi. Koncertus un kino seansus apmeklētāji varēs vērot, atrodoties vieglajā transportlīdzeklī. Pēc pasākuma rīkotāju aplēsēm, apmeklētāju kapacitātes un ekrāna izmēra ziņā šis būs lielākais brīvdabas kino Latvijā vai pat Baltijā.

Koncerti un kino seansi visas vasaras garumā notiks divreiz nedēļā – trešdienu un piektdienu vakaros no plkst. 21.00 ainaviskajā aktīvās atpūtas parkā "JIP Mārupīte" Mārupes novada "Ežiņos," kas atrodas piecpadsmit minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra.

Atpūtas parka teritorijā iespējams uzņemt līdz pat 350 transportlīdzekļiem. Skaņas apraide tiks nodrošināta FM megahercu frekvencē, bet kinofilma un koncerts tiks projicēts uz Latvijā lielākā brīvdabas ekrāna. Līdz valdība nav noteikusi citādāk, pasākuma laikā apmeklētājiem būs aizliegts pamest transportlīdzekli.

Sezonas atklāšanas pasākumā uz skatuves kāps pašmāju džeza un fanka grupa "Very Cool People", savukārt pēc koncerta būs skatāma režisores Alises Zariņas debijas filma "Blakus," kura pērn ierindojās skatītāko filmu Top10 sarakstā. Par vakara atmosfēru gādās konferencjē Tom J. Benedict. Sezonas otrajā pasākumā 29.maijā uzstāsies grupa “Gapoljēri”, bet uz lielā ekrāna paredzēts projicēt ASV komēdiju ar Deniju DeVito "Cīsiņsuns."

Biļetes nopērkamas www.aula.lv un www.saulrietakoncerti.lv, pasākuma biļešu skaits ir ierobežots. Kājāmgājējiem, velosipēdistiem un motociklistiem pasākumā dalība ir liegta.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.