Menu
 

Foto: "Via Jurmala Outlet Village" Piņķos aizvadīts pirmais burgeru festivāls

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Sergejs Hudabašjans Foto - Sergejs Hudabašjans

Nedēļas nogalē nesen atklātajā “Via Jurmala Outlet Village” ciematā Piņķos norisinājās pirmais starptautiskais burgeru festivāls “Burger Battle 2020”.

“Outlet” ciemata centrālais laukums uz divām dienām bija pārvērties par gastronomisko ringu, kurā starp 11 burgeru meistariem norisinājās sīva cīņa par festivāla labāko burgeri un titulu “Sexy Pepsi” un 1000 eiro balvu, ko pēc pieaicinātās žūrijas un šefpavāru Viktora Ravdive un Laura Aleksejeva lēmuma saņēma restorāns “Table7”.

Savukārt visas dienas garumā apmeklētājiem bija iespēja balsot par pašu festivāla idejas autoru šefpavāru Laura Aleksejeva, “36.līnija” un Viktora Ravdive “Resto-Rātors” burgeriem. Cīņa par šo titulu norisinājās visas dienas garumā un uzvarētājs tika paziņots festivāla pirmās dienas izskaņā. Pēc balsošanas rezultātiem, pirmajā “Burger Battle 2020” festivālā uzvaras laurus plūca Viktora Ravdive “Resto-Rātors” komanda.

Trīspadsmit restorāni un kafejnīcas, vairāk nekā 20 tūkstoši apmeklētāju un tūkstošiem nobaudītu burgeru, kas, pēc šefpavāra Laura Aleksejeva vārdiem, tika gatavoti īpaši festivālam un būtiski atšķiras no burgeriem, ko ēdam ikdienā. Pēc īpašām receptēm, kuras izstrādājuši restorānu šefpavāri, apmeklētājiem bija iespēja nobaudīt ne tikai tradicionālos liellopa gaļas burgerus, bet arī brieža gaļas, nēģu, laša, avokado un pat baklažānu burgerus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.