Menu
 

Carnikava aicina ķert nēģus un sapņus Nēģu svētkos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Carnikava aicina ķert nēģus un sapņus Nēģu svētkos publicitātes

Sestdien, 25. augustā, Carnikavā svinēs XVII Nēģu svētkus, kas šogad ar moto “Ķer nēģus un sapņus Carnikavā” piedāvā izklaidējošas, gastronomiskas, sportiskas un muzikālas izklaides visai ģimenei.

Kā portālu “Apriņķis.lv” informēja novada pašvaldībā, Carnikavas parkā “Sajūtu ostā” uz centrālās skatuves spēlēs vijolnieks Raimonds Ozols kopā ar leģendāro rokgrupu “Zodiac”, uzstāsies “DAGAMBA”, “Big Al & The Jokers”, kā arī trubafonu duets “Santehniķi” un “Pēdu klavieres”, pūtēju orķestris “Zelmeri Pro” un intuitīvās mūzikas apvienība “Mistērijas”.

Gaujmalas “Sapņu ostā” svētku viesiem būs iespēja piedalīties dažādās radošajās darbnīcās un meistarklasēs, baudīt mūziku kopā ar perkusionistu Nilu Īli, “Latvian Voices”, “Tautumeitām”, “Nepieradinātā folka orķestri” un citiem mūziķiem, vērot laivu parādi un visas dienas garumā doties izbraucienā ar zvejnieku un vikingu laivām līdz Gaujas ietekai jūrā. Svētkos neizpaliks tradicionālais svētku gājiens, kas sāksies ar Nēģu karaļa sagaidīšanu Gaujas krastā, lai kopā ar viņu dotos uz Nēģu svētku atklāšanas ceremoniju un nēģu zupas baudīšanu Carnikavas parkā.

Arī šajos svētkos notiks nēģu kulinārijas meistarklase, ko vadīs šefpavārs Reinis Čerņajevs, varēs baudīt dažādus nēģu gardumus, iepirkties amatnieku tirdziņā. Norisināsies tradicionālie sporta turnīri, būs izjādes ar zirgiem un atrakcijas lieliem un maziem.

Stundu pirms pusnakts aicinām uz svētku uguņošana pie Gaujas, bet noslēgumā zaļumballe līdz rītam kopā ar grupu “CoCo Orchestra” un solistiem Ati Zviedri, Valteru Frīdenbergu un DJ Jāni Kozlovski.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.