Menu
 

Melnā piektdiena: izvēlamies ilgnoturīgu apģērbu

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Modes tendencēm mainoties katru sezonu un vienlaikus kļūstot populārākām idejām par ilgtspējību un tā saukto kapsulas garderobi, svarīgi ir iegādāties kvalitatīvu un noturīgu apģērbu. Lai gan mazāk ir vairāk, jāatzīst, ka šāda klasiska tēla izveide var izmaksāt dārgi. Tāpēc, novembra pēdējas piektdienas izpārdošanā melnā piektdiena ir lieliska iespēja ieguldīt līdzekļus kvalitatīvā, greznā un vienmēr modernā apģērbā. Ar ko sākt un kādas preces ir vērts iegādāties? ZALANDO ir atlasījis 5 populārākos apģērbus

Bēšs mētelis

Kad runājam par klasiskām, universālām un mūžīgi modernām krāsām, visbiežāk tiek pieminēta melnā un baltā krāsa. Tomēr būtu kļūdaini nenovērtēt brūnganos toņus - to palete ir plaša un tie ir piemēroti jebkurai ādas vai matu krāsai. Smilškrāsas mētelis ir obligāta garderobes sastāvdaļai ikvienai modes dāmai. Iecienītas visās modes nedēļās, pasaules slavenu sieviešu un modes blogeru rindās, lieliska izvēle rudenim un ziemai. Turklāt to ir viegli apvienot gan ar elegantām kleitām, gan ikdienas uzvalkiem. Izvēlieties apģērbu no pēc iespējas dabīgākiem materiāliem (piemēram, vilnas vai kašmira) un pieskaņojiet tā modeli savam auguma tipam - stilīgi izskatīsies gan pieguloši, gan brīvi krītoši mēteļi.

Balts krekls

Kas var būt daudzpusīgāks un praktiskāks par baltu kreklu ar apkakli? Piemērots pie uzvalka, spilgtas krāsas svārkiem vai pat saplēstiem mom stila džinsiem, tas ir viens no kapsulas garderobes būtiskākajiem atribūtiem. Mēs iesakām izvēlēties liela izmēra kreklu (oversized): tie ir piemēroti jebkura tipa figūrai, tos var stilizēt vai viegli pārveidoti par jaunu apģērbu: atlokot piedurknes, nogriežot dažas augšējās pogas vai sasienot krekla galus. Droši izvēlieties nedaudz garākus modeļus: tie lieliski izskatās ar jostu un ar biksēm, šortiem vai svārkiem. Labākā materiāla izvēle - kokvilna. Izturības dēļ, tas izskatās grezni, bet tajā pašā laikā iekļaujas jebkurā apģērbu kombinācijā.

Ērtas un elegantas augstpapēžu kurpes

Mēs apbrīnojam augstpapēžu kurpes, jo tās sniedz graciozitāti un eleganci, taču vēlamies, lai tās būtu arī pietiekami ērtas, lai tās varētu nēsāt visu dienas garumā. Nemaz nerunājot par to saderību ar jebkura stila apģērbu: galu galā, tiklīdz atradīsiet īstās augstpapēžu kurpes, negribēsiet tās novilkt vai izmēģināt kaut ko citu! Neitrālas krāsas un vidēja augstuma papēdis būs aktuāls tikai ne vienu sezonu. Komfortu nodrošina mīkstais, dabīgais materiāls apavu iekšpusē, tāpēc tiešām ir vērts ieguldīt apavos no īstas ādas.

Klasiska žakete

Žakete – neatņemama lietišķa uzvalka sastāvdaļa, taču vienlaikus tā var būt arī stilīgs akcents, valkājot ikdienas apģērbu vai ballītē. Turklāt pareizi saskaņots stils un toņi spēj atdzīvināt pat šķietami diezgan vienkāršas un stingriem noteikumiem ierobežotas klasiskā stila kombinācijas. Ko izvēlēties, ja vēlaties izskatīties stilīgi vismaz dažas sezonas pēc kārtas? Tam vislabāk piemērotas tumšas krāsas (piemēram, melnā vai tumši zilā) žaketes: tās ir viegli kombinēt, un tonis nodrošina praktiskumu, bieži valkājot. Un žaketei nav jābūt garlaicīgai: izvēlieties oriģinālas pogas un to izkārtojumu, jums tīkamu un interesantu griezumu. Lai jūsu apģērbs izskatītos lieliski pat pēc ilga laika, neaizmirstiet par regulāru ķīmisko tīrīšanu.

Liela rokassoma

Lielā rokassoma, kurā var ietilpt gandrīz visu iedzīve - svarīgs aksesuārs, kas ļauj vienmēr justies ērti. Pietiek ar vienu vai vairākām, kas izgatavotas no kvalitatīviem materiāliem un kalpos vismaz dažas sezonas un, iespējams, pat ilgāk. Oriģinālās rokassomas ir īsta greznības un augstas kvalitātes garantija. Tas ir lielisks ieguldījums ilgmūžīgā garderobē, nemaz nerunājot par ilgtspēju. Kāda veida rokassomiņa vienmēr būs stilīga un tajā pašā laikā universāli piemērota ikvienai apģērbu kombinācijai? Regulāras ģeometriskas formas jums būs ideāli piemērotas. Pielāgojiet krāsu savai esošajai garderobei, bet pārliecinieties, ka neaizraujaties ar zemes toņiem, tumšākām krāsām vai neitrāli gaišiem toņiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.