Menu
 

Pavārs Edgars Sanders izdevis recepšu grāmatu "Augu valsts ēdieni"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Pazīstamais pavārs Edgars Sanders izdevis savu pirmo grāmatu “Augu valsts ēdieni”, kas atver durvis uz plašo augu valsts ēdienu pasauli. Kulinārijas entuziasts grāmatā apkopojis ap 100 pārbaudītu un arī citu novērtētu recepšu, starp kurām ir gan vieglas uzkodas un sātīgi pamatēdieni, gan kārdinoši deserti un viegli pagatavojamas piedevas dažādām maltītēm. Grāmatu no 8.decembra klajā laiž izdevniecība “TAPT”.

Ar šo grāmatu autors vēlās parādīt, kā ikviens var bagātināt ikdienas un svētku maltīti, papildinot to ar dažādiem augu valsts ēdieniem, un padarīt gatavošanu mājās interesantāku, pēc iespējas vienkāršāku un vieglāku, nezaudējot ēdienu kvalitāti un garšu, norāda izdevniecībā.

“Ar augu valsts ēdienkarti man ir ļoti ciešas attiecības jau vairāku gadu garumā, tāpēc esmu pārliecinājies gan par to, ka augu valsts ēdiens var būt garšīgs, sātīgs un interesants, gan to, ka tas ir nebeidzami dažāds. Es pats nepārtraukti atklāju arvien jaunu garšu pasauli, tāpēc man ir nepārvarama vēlme iepazīstināt arī citus ar saviem atklājumiem. Tāpēc šī grāmata ir gan pierādījums visam iepriekš teiktajam, gan arī manas pieredzes apkopojums,” skaidro autors E. Sanders.

“Daži ēdieni ir ļoti vienkārši, daži sarežģītāki – es nešķiroju, ēdiens ir ēdiens neatkarīgi no sarežģītības pakāpes. Galu galā, viss ir relatīvs, vienam recepte būs viegli atkārtojama, citam var šķist neiespējama. Galvenais, lai ēdiens ir garšīgs un saprotams.”

Edgars Sanders ir pavārs, kurš ar augu valsts kulināriju nodarbojās pēdējos sešus gadus.  Strādājis vairāko restorānos, tai skaitā restorānā " Jāņoga" Cēsīs.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.