Menu
 

Ideja ziemas brīvlaikā – orientēšanās spēle "Pa dzīvnieku pēdām Jūrmalā"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto

Jūrmalas Tūrisma informācijas centrs piedāvā jaunu brīvā laika pavadīšanas iespēju ģimenēm un aktīviem cilvēkiem – orientēšanās spēli “Pa dzīvnieku pēdām Jūrmalā”.

Kā informē Jūrmalas pilsētas domes vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Zanda Krastiņa, pastaigu maršrutā no Dubultiem līdz Dzintariem, meklējot kontrolpunktus un atbildot uz spēlēs jautājumiem, varēs uzzināt daudzus interesantus faktus par dzīvniekiem, tostarp putniem un kukaiņiem, kā arī apskatīt tūristu iecienītus objektus.

Tikai vienu nedēļu – no 27.decembra līdz 2.janvārim – par uzdevumu pareizu izpildi Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā var saņemt balvu – saldu dāvanu no populārākajiem Jūrmalas restorāniem un kafejnīcām. Tūrisma informācijas centrs atrodas Majoros, Lienes ielā 5, norāda Z.Krastiņa. Darba laiks no 27.decembra līdz 2.janvārim – katru dienu no plkst. 10.00 līdz 17.00.

Lai pastaigas laikā izpildītu orientēšanās spēles uzdevumus, jāizdrukā vai savā viedierīcē jāielādē spēles karte ar kontrolpunktiem un jautājumiem – tā pieejama vietnē www.visitjurmala.lv. Dalība spēlē – bez maksas. 

Vēl līdz 9.janvārim Jūrmalā, Dzintaru mežaparkā, var izstaigāt Gaismas parku, kas izrotāts ar gaismas dekoriem Ziemassvētku tematikā. Dekorācijas veidotas to tūkstošiem krāsainu LED lampiņu. Lielākais objekts parkā ir jūras viļņa formā veidotais parka tiltiņš, kas veidots no gaismu virtenēm kopumā 3,5 kilometru garumā. Parku apdzīvo no gaismas virtenēm veidoti lāči, eži, vāveres un citi meža iemītnieki. Dzintaru mežaparks apmeklētājiem ir atvērts katru dienu līdz plkst. 22.00; svētku apgaismojums ieslēgts no plkst. 16.00, atzīme domes pārstāve.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.