Menu
 

Pavasara revīzija skapī – lietoti apģērbi un to pārdošana internetā

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto – unsplash.com Foto – unsplash.com

Dažreiz ir jāatzīst, ka mūsu drēbju skapji ir pārpildīti. Katrā skapī var atrast vismaz pāris nekad nevilktus vai tikai vienu reizi uzvilktus apģērba gabalus. Ko ar tiem iesākt? Jātaisa skapja revīzija un liekās lietas jāpārdod!

Pavasaris ir īstais laiks, lai pārskatītu sava drēbju skapja saturu, tiktu vaļā no liekā, atbrīvotu vietu pirkumiem jaunajai sezonai, apzinātu, kas vēl trūkst pilnīgai garderobei un varbūt pat atrastu kādas sen aizmirstas, bet joprojām mīļas lietas.

Lai atbrīvotos no liekā apģērba un nopelnītu papildus naudiņu, vērts apsvērt iespēju pārdot drēbes tiešsaistē. Lietoti apģērbi un to pārdošana internetā arvien ir pieprasīta niša, kur ieguvēji ir gan preču pārdevēji, gan pircēji, kuri iegūst savā īpašumā mazlietotas preces par demokrātisku cenu. Lasi tālāk, lai noskaidrotu, kā veiksmīgi pārdot lietotus apģērbus internetā!

Mazlietoti un lietoti apģērbi internetā

Ir jāņem vērā vairākas nianses, lai veiksmīgi pārdotu apģērbus internetā, piemēram:

Izvēlies pārdošanas kanālu, kuru pārzini un kurā jūties ērti. Tas var būt kāds sociālais tīkls, kurā uzturies bieži vai, piemēram, pērļu pirkšanas un pārdošanas portāls Andelemandele. Tajā vari izveidot profilu un  salikt visas preces, kuras vēlies pārdot, pārskatāmā veidā;

Lietoti apģērbi internetā un to pārdošana digitālajā vidē nav iedomāja bez kvalitatīvām bildēm – tās kalpo gan kā uzskates un informācijas materiāls, gan pastāsta par preču saimnieku. Fotogrāfijām ir jābūt kvalitatīvām – tās jāveido labā gaismā, glītā kompozīcijā no vairākiem rakursiem un bez liekiem priekšmetiem fonā. Labas kvalitātes bildes parādīs, ka esi nopietns un uzticams pārdevējs. Tas ir svarīgi pircējiem, jo iesākumā nav iespējas klātienē apskatīt un aptaustīt preces;

Veido saistošus un informatīvus aprakstus savām precēm. Ietver aprakstā visus svarīgos punktus, kas potenciālajam pircējam būtu jāzina. Tas palīdzēs klientiem saprast, ko viņi pērk, un samazinās uzdoto jautājumu skaitu, paātrinot pārdošanas procesu. Aprakstā ieteicams iekļaut informāciju par preces zīmolu, izmēru/mērījumus, preces stāvokli (piemēram, vai tie ir jauni vai lietoti apģērbi), informāciju par materiālu, kā arī  jebkuras unikālas preces detaļas, piemēram, izšuvumiem. Informē pircēju arī par defektiem un nepilnībām, ja tādas ir;

Ja pārdod apģērbus internetā, Tev ir jābūt pieejamam un atvērtam jautājumiem. Centies ātri atbildēt uz ziņām un jautājumiem - vēlākais vienas dienas laikā, ideālā gadījumā pāris stundu laikā kopš ziņas saņemšanas brīža. Tas palīdzēs izveidot attiecības ar pircējiem un palielināt viņu uzticību, lai viņi būtu vairāk tendēti veikt pirkumu. Mazlietoti apģērbi tiek pārdoti daudz un dažādos kanālos internetā, tāpēc, lai Tu veiksmīgi to darītu, ir jābūt uzdevuma augstumos, konkurējot ar citiem pārdevējiem. Komunikācijas veids un savlaicīga atbilžu sniegšana ir arī veids, kā parādīt savu attieksmi pret potenciālo pircēju.

Second hand kleitas un citi stilīgi apģērbi

Otrreizēja preču realizēšana jeb second hand pārdošana kļūst arvien populārāka. Cilvēki ir sapratuši, ka tādā veidā iespējams iegādāties kvalitatīvas preces par daudz zemākām cenām,  kā arī tai ir pozitīva ietekme uz preču apriti un samazinās izmesto preču daudzums. Ja pārdod mazlietotas kleitas internetā, Tu samazini fast fashion nozīmi – kāds liels zīmols samazina ražošanu, jo pircēji no Tevis iegādājas jau uzražotu kleitu vai jebkuru citu preci. Tas ir arī  pluss abām iesaistītajām pusēm – Tu saņem naudu, bet pircējs – stilīgu pērli par zemāku cenu.  Kleita, kas vienu reizi uzvilkta uz saderināšanās ballīti un ir gandrīz ideālā stāvoklī, noteikti ir velkama vēlreiz - citai dāma tā būs jauna kleita!

Kāpēc lietoti bērnu apģērbi internetā ir pieprasītākie?

Apģērbi bērniem vienmēr ir bijis izaicinājums vecākiem, jo bērni aug tik ātri, ka knapi var paspēt iegādājies jaunu izmēru, kā tas jau paliek par mazu. Ko tādā gadījumā darīt? Bērnu apģērbi var tikt pirkti un pārdoti Andelemandele, kur var pārdot drēbītes, ko mazais, iespējams, uzvilcis vien pāris reizes vai pāris mēnešus, līdz tās kļuvušas par mazu.

Lietoti bērnu apģērbi ir viegli pārdodami internetā, ja tos pārdod vairumā, piemēram, veselu garderobi ar konkrēta izmēra drēbēm un apaviem. Tādā veidā kāds cits vienā piegājienā tiks pie jaunām mantām par daudz zemākām cenām kā veikalos, bet pārdevējs būs ātri atbrīvojis vietu skapī nākamā izmēra apģērbiem.

Kvalitatīvi vīriešu apģērbi par labām cenām

Ir apģērbi un apavi, kuros ir vērts investēt, bet ir arī tādi apģērbi vīriešiem, kur nākas meklēt alternatīvus un izdevīgākus risinājumus. Ja Tu ikdienā nevalkā uzvalkus un Tavā skapī tādi nav atrodami, bet pēkšņi ir jāiet uz svinīgu pasākumu, ir iespēja to iegādāties lietotu. Tas nenozīmē, ka nāksies iegādāties preci ar zemu kvalitāti un novalkātu. Nē, internetā par izdevīgām cenām ir atrodami kvalitatīvi un gandrīz jauni vīriešu apģērbi, kas uzvilkti vienu reizi.

Andelemandele.lv – populārākais second hand portāls

Lietoti apģērbi klātienes veikalos vai online ir kļuvuši populāri daudzu vidū. Ja meklē ērtu veidu, kā neizejot no mājām atrast jaunus īpašniekus saviem apģērbiem, ienāc pērļu medību portālā Andelemandele jau tagad!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.