Menu
 

Visu vasaru Ķekavas novadā norisināsies slēpņu spēle "Spēka zīmes"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - kekava.lv Ilustrācija - kekava.lv

Jau trešo gadu pēc kārtas Ķekavas novada iedzīvotājiem un viesiem vasarā būs iespēja piedalīties bezmaksas slēpņu spēlē “Spēka zīmes”, ko rīko Ķekavas novada pašvaldība, sadarbojoties tūrisma, sporta un jaunatnes speciālistiem. Spēle norisinās no 18.jūnija līdz 21.augustam. Galvenās balvas – velosipēda no uzņēmuma “1a.lv” – ieguvējs tiks noskaidrots izlozē 26.augustā, informēja novada pašvaldībā.

Spēles mērķis ir sniegt iespēju dalībniekiem aizraujošā veidā iepazīt dabas, aktīvās atpūtas, kultūrvēstures un citus tūrisma un vides objektus Ķekavas novadā, popularizēt auto un velobraukšanu kā lielisku iespēju aktīvi un saturīgi pavadīt brīvo laiku, kā arī veicināt izziņas tūrismu novadā.

Lai piedalītos Ķekavas novada slēpņu spēlē “Spēka zīmes” jālejuplādē digitālais buklets ar norādēm un jāaizpilda online anketa, ierakstot pareizās atbildes vietnē sports.kekava.lv/slepnuspele2022. Lai tiktu pie pareizajām atbildēm jāatrod 23 spēka zīmes, kas izvietotas pie dažādiem objektiem Ķekavas novada teritorijā, izmantojot bukletā atrodamās norādes. Noslēptās spēka zīmes var meklēt brīvi izvēlētā laikā, iekļaujoties spēles norises laika periodā. Aizpildīta online anketa jāiesniedz līdz 21.augustam.

Šogad ir arī kāds jaunums – spēles dalībniekiem jāiesniedz foto, kas uzņemts kontrolpunktā, kur bez spēka zīmes paslēpies arī “1a.lv” logo. Foto jāuzņem tā, lai tajā būtu redzams gan dalībnieks, gan uzņēmuma logo. Aicinām dalībniekus ar savām spēles laikā uzņemtajiem foto dalīties arī sociālajos tīklos, atzīmējot @sportskekava, @kekava.travel, @jickekava un @1a.latvia.

Ķekavas novada slēpņu spēles "Spēka zīmes 2022" digitālais buklets, spēles nolikums un tiešsaistes anketa pieejama sports.kekava.lv/slepnuspele2022.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.