Menu
 

"Līvu akvaparks" atsāks darbu pēc ikgadējās apkopes

  • Autors:  LETA
Foto - facebook.com/akvaparks Foto - facebook.com/akvaparks

Piektdien, 23.septembrī, pēc ikgadējās apkopes darbu atsāks "Līvu akvaparks", informē uzņēmumā SIA "Akvaparks".

Kā skaidro uzņēmumā, saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem izklaides centram reizi gadā tiek pilnībā nolaisti 2000 kubikmetri ūdens no baseiniem un krātuvēm. Tas ļauj veikt iekārtu un sistēmu apkopi, remontu un aizvietošanu, atjaunot segumus un interjera elementus.

Šogad apkopes laikā atjaunoti 1300 kvadrātmetru baseinu un grīdas seguma, veikti darba vides uzlabojumi un energoefektivitātes pasākumi.

Tāpat "Līvu akvaparkā" informē, ka pieņemts lēmums par pakalpojuma sniegšanas laika samazināšanu. "Līvu akvaparks" būs atvērts apmeklētājiem četras dienas nedēļā no ceturtdienas līdz svētdienai un ne ilgāk par plkst.21.

Rudens sezonā saglabāsies cenu dalījums klusajā un aktīvajā sezonā, bet klusajā sezonā tās palielināsies vidēji par 15% salīdzinājumā ar šī gada pavasari. Aktīvās sezonas cenas paliks šīs vasaras līmenī.

Lai optimizētu energoresursu patēriņu rudenī, saglabāsies slidkalniņu darba laiki. Nedēļas darba dienās daļa no tiem būs slēgta, bet aktīvajā sezonā - sestdienās, svētdienās un svētku dienās - apmeklētājiem būs pieejams maksimālais slidkalniņu skaits.

Vienlaikus "Līvu akvaparks" ir pieskaitīts lielo energoresursu patērētāju grupai. Uzņēmumā norāda, ka gadā kompleksa uzturēšanai un pakalpojuma tropu klimatā nodrošināšanai tiek patērēti līdz 4400 megakilovatstundu elektrības un 8600 megakilovatstundu siltuma.

"Līvu akvaparka" izpilddirektore Velta Lasmane skaidro, ka "valdība ir apstiprinājusi vairākus atbalsta veidus uzņēmumu energoefektivitātes uzlabošanai. Daļā no tiem ir pieejama arī SIA "Akvaparks", bet to īstenošanas iespējas nav īstermiņa, turklāt, energointensitātes un daudzu citu iemeslu dēļ uzņēmuma iespējas pāriet uz atjaunojamo energoresursu izmantošanu pašlaik neveidojas par efektīviem risinājumiem."

Viņa arī norāda, ka siltuma izmaksu pieauguma kompensācija uzņēmumam nav paredzēta, tāpēc atkarībā no situācijas energoresursu tirgū pakalpojuma sniegšanas noteikumi tiks koriģēti.

Kopš brīža, kad "Līvu akvaparks" martā atsāka sniegt pakalpojumus, to līdz šim apmeklējuši 164 500 cilvēku, savukārt apgrozījums sasniedzis četrus miljonus eiro, informē uzņēmumā. 

Toties 2021. gadā uzņēmuma SIA "Akvaparks" apgrozījums bija 646 228 eiro, kas ir par vairāk nekā četrām reizēm mazāk nekā gadu iepriekš. Tāpat uzņēmums cieta zaudējums 851 431 apmērā salīdzinoši ar iepriekšēja gada peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma "Akvaparks" 66,54% pieder SIA "Korporatīvā sabiedrība", bet SIA "Art managment" - 22,36%. SIA "Etro serviss" - 6,1% un SIA "Uniholding" - 5%. Patiesais labuma guvējs ir Pēteris Šmidre.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.