Menu
 

"Kodols" iesaka. Māksla šķīvī

  • Autors:  Undīne Arāja
"Kodols" iesaka. Māksla šķīvī Publicitātes foto

Ja tuvojas kāda īpaša svinamdiena vai arī uznākusi vēlme apbalvot sevi ar tiešām izcilu ēdienu, kas iepriecina visas maņas, iesaku doties uz restorānu "Muusu" Skārņu ielā Vecrīgā, kas manā pieredzē ir viens no labākajiem.

Pirmo reizi to apmeklēju vecāku kāzu jubilejā, kad baudījām vairākus ēdienus – sākot ar pašceptu maizi, ko pamērkt mākslas darbā, sauktā arī par mērcīti, un turpinot ar dažādām otro ēdienu kompozīcijām, kuras pārsteidza ar jaunām, nekad iepriekš nejustām garšām un smaržām.

Droši vien profesionāli gardēži, kas pabijuši visos slavenākajos Latvijas restorānos, aprakstītu "Muusu" citā līmenī un leksikā, bet pozitīvais vērtējums no tā nemainās – restorāns saņēmis vairākas balvas un ir labāko Latvijas restorānu topa augšgalā.

Turklāt, un tas nav mazsvarīgi, "Muusu" priecē ar pieņemamām cenām, jāteic, ka šāda līmeņa restorānam gandrīz vai lēti – pamatēdiens ap 20 eiro. Arī nepiespiestā atmosfēra mani savaldzināja, neliekot uztraukties par pietiekamu smalkuma pakāpi. Noteikti būs tur jāiegriežas atkal!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.