Menu
 

5 galvenie iemesli, kāpēc ir svarīgi atrast dažādus veidus, kā veidot saikni ar savu partneri

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Iespējams, Jūs esat attiecībās un cīnāties ar to, kā atrast unikālus veidus, kā savienoties vienam ar otru. Iespējams, Jums reizēm ir grūti gadu no gada uzturēt patiesu dzirksti. Iespējams, Jūs esat neapmierināti, cenšoties atrast unikālas idejas randiņu vakariem, vai arī cīnāties ar jaunu saturu, par ko aprunāties vakariņu laikā. Varbūt Jūs un Jūsu partneris jūtaties tik atdalīti, ka apsverat, vai dzirksteli vispār ir iespējams atgūt?

"Dzirksts" ir sarežģīta, tā ietver seksuālo ķīmiju, intelektuālo saikni, emocionālo jūtīgumu, jautrību un spontanitāti, draudzību, biedriskumu utt. Kad dzirksts sāk izdzist, ir normāli, ka mēs jūtamies nobijušies, neapmierināti un pat atsvešināti. Mēs daudz sagaidām no sava partnera, un dažkārt varam pārdzīvot, ja nejūtam tuvību.

Dažkārt mēs sagaidām, ka mūsu attiecību dzirksts un saikne saglabāsies tāda pati, kāda tā izveidojās, kad sākām satikties. Protams, būtu ideāli, ja medusmēneša posms saglabātos visu mūsu attiecību laiku, taču realitātē tā nav. Nekas nav mūžīgs, tikai pārmaiņas, tāpēc varbūt ir laiks apskatīt plašo prezervatīvu piedāvājumu online – https://www.notino.lv/erotika/prezervativi-un-pesariji/. Mūsu dzirksts ir līdzīga īstai liesmai. Tā izdeg, un reizi pa reizei tā ir jāaizdedzina no jauna.

Tad kāpēc ir svarīgi no jauna iedegt dzirksti un atrast unikālus veidus, kā gadu no gada veidot saikni ar savu partneri?

5 iemesli, kāpēc ir svarīgi atrast unikālus veidus, kā veidot saikni ar savu partneri

1.Tas atdzīvina Jūsu attiecības visos līmeņos

Ilgtermiņa attiecības viegli apnīk vai stagnē. Bieži vien mēs ieslīgstam ikdienas stresa un spiediena pārpilnībā, ka bieži aizmirstam kopt savas attiecības tāpat, kā to darījām, kad iepazinām viens otru pirmo reizi. Atrodot unikālus veidus, kā sazināties, Jūs abi varat iedvesmoties flirtam, atbrīvoties no ikdienas spiediena un dot sev atļauju noteikt prioritāti Jūsu attiecībām. Lūk, padoms: par prioritāti izvirziet vienu dienu nedēļā un/vai vienu stundu dienā, kad nav ārēju traucējumu. Ievērojiet, ka vakariņas gatavojat kopā, kamēr sarunājaties, klausāties mūziku, malkojat vīnu. Ejiet pastaigāties vai vienkārši vakariņojiet bez telefoniem.

2.Tas palīdz Jums iemīlēties no jauna

Iemīlēšanās ir kaut kas tāds, par ko mēs bieži skumstam, kad esam ilgstošās attiecībās. Mums bieži pietrūkst tauriņu, noslēpumainības un vispārējās pieredzes, ko sniedz otra cilvēka iepazīšana un dzīves apvienošana. "Iemīlēšanās" bija tik skaists laiks Jūsu attiecībās! Atrodot unikālus veidus, kā savienoties no jauna un sākāt atkal iemīlēties. Kāpēc tas ir svarīgi? Tas nostiprina saikni, palīdz justies atkal saistītiem un atjauno attiecības kopumā. Lūk, padoms: katru dienu pastāstiet viens otram trīs lietas, par kurām esat pateicīgi. Mutiski apliecinot viens otram lietas, kuras Jūs novērtējat, stiprina attiecības.

3.Tas dod Jums atļauju būt neaizsargātiem vienam pret otru

Iespējams, Jūs to pat neapzināties, bet neatkarīgi no tā, cik ilgi esat kopā, Jūs joprojām strādājat pie drošības un ievainojamības veidošanas savās attiecībās. Varbūt sākotnējais ievainojamības šķērslis bija pateikt, ka Jūs viens otru mīlat. Tad ievainojamība kļuva patiešām smaga, kad viens no Jums piedzīvoja darba vai ģimenes locekļa zaudējumu. Mēs nepārtraukti augam un maināmies; dzīve nepārtraukti virzās uz priekšu. Katra jauna diena, mēnesis un gads aktivizē jaunus izaicinājumus un jaunu pieredzi.

Ievainojamība ir jebkuru veiksmīgu attiecību atslēga, un, kad mēs attiecībās īstenojam savu ievainojamo "es", mēs patiesībā viens otrā veidojam arvien lielāku uzticību. Tā ir neticami saistoša, un to ir svarīgi turpināt kopt attiecību laikā. Lūk, padoms: reizi mēnesī, reizi ceturksnī vai gadalaikā dariet kaut ko tādu, kas Jūs biedē vai ko nekad iepriekš neesat darījuši. Tā var būt aktivitāte, ko darāt kopā (lēkšana ar izpletni, improvizācijas komēdija, karaoke, seksa veikala apmeklējums), tā var būt arī sarežģīta saruna (par intimitāti, seksu utt.). Mēģiniet arī turpmāk sevi spiest, lai stiprinātu ievainojamību.

4.Tas liek uzzināt vairāk vienam par otru

Jums var šķist, ka Jūs viens par otru zināt visu, taču šāds pieņēmums ir tāpēc, ka kļuvāt slinki un aizmirsāt turpināt pētīt. Jūsu partneris nepārtraukti attīstās, un par viņu ir kaut kas tāds, ko Jūs, iespējams, īsti nezināt vai nesaprotat. Zinātkāre ir seksīga un veicina iekāri!

5.Tas nostiprina iemeslu(-us), kāpēc Jūs iemīlējāties

Mēs bieži aizmirstam iemeslus, kāpēc izvēlējāmies savu cilvēku, un nereti iekrītam salīdzinājumu vai šaubu slazdā, kad mūsu attiecības nevedas tik gludi, kā cerējām. Lūk, padoms: dodieties uz vietu, kur bija Jūsu pirmās brīvdienas, randiņš, piedzīvojums. Runājāt par lietām, kā “kad Jūs iepatikāties viens otram”?

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.