Menu
 

Viss, kas jāzina par automašīnas lukturu pulēšanu

  • Autors:  Jānis Vītols
Foto – auto pulēšanas BDauto.lv attēls Foto – auto pulēšanas BDauto.lv attēls

Automašīnas lukturu pulēšana sniedz plašu priekšrocību klāstu, kas ietekmē gan jūsu transportlīdzekļa izskatu, gan drošību. Šis process ne tikai piešķir priekšējiem lukturiem jaunu spīdumu, bet arī uzlabo ceļa apgaismojumu, nodrošinot spilgtāku un skaidrāku apgaismojumu naktī un nelabvēlīgos laikapstākļos.

Automašīnas pulēšanas veidi

Pulēšanas laikā meistars noņem ekspluatācijas īpašības zaudējušo ārējo aizsargkārtu. Ir 3 veidu pulēšanas līdzekļi:

Restaurācija ir standarta pulēšana, kurā lukturis ir tikai pulēts, bet virsējais slānis netiek noņemts. Šī procedūra noņem līdz pat 80% skrāpējumu, bet ir neefektīva mikroshēmu likvidēšanai. 

Dziļa pulēšana - procedūra priekšējo lukturu simtprocentīgai atjaunošanai. Pēc priekšējo lukturu slīpēšanas augšējais bojātais slānis tiek noņemts un pēc tam pāriet uz pulēšanu. Pēc paveiktā darba ir svarīgi nolakot lukturi, jo procedūras laikā tiek noņemts aizsargslānis.

Tīrīšana - vienkāršākais veids, kas noņem tikai netīrumus: pietiekami kvalitatīvu nopulēšanu un speciālo pastu. Rezultātā vadītājs iegūst spīdīgus priekšējos lukturus bez matēta slāņa.

Kāpēc jāpulē priekšējie lukturi?

Vai esat ievērojuši, ka priekšējie lukturi tumsā nespīd īpaši spilgti? Nesteidzieties uz darbnīcu: vienkārši pārbaudiet, vai aizsargstikls nav duļķains, bojāts, vai virsma ir pilna ar skrāpējumiem.

Priekšējo lukturu aizsargslāņa bojājumu cēlonis var būt akmeņi un smiltis, kas, braucot lielā ātrumā, bojā pārklājumu. Pielipušo netīrumu un putekļu dēļ apgaismojums pārvēršas izplūdušā gaismas plūsmā. Līdz ar to pasliktinās redzamība, kas izraisa acu nogurumu un palielina negadījuma risku.

 Lukturu un lampu pulēšana – priekšrocības

 

Auto pulēšanas BDauto.lv attēls


Uzlabota redzamība: aptumšoti un oksidēti priekšējie lukturi var samazināt jūsu redzamību uz ceļa, pakļaujot riskam jūs un citus satiksmes dalībniekus. Pulēšana noņem oksīdus un mikroskrāpējumus, atjaunojot priekšējo lukturu caurspīdīgumu un nodrošinot efektīvāku ceļa apgaismojumu.

Drošība: spilgts un skaidrs apgaismojums ir galvenais drošas braukšanas aspekts. Pulētie priekšējie lukturi uzlabo jūsu transportlīdzekļa redzamību citiem vadītājiem un uzlabo jūsu ceļa uztveri.

Ietaupījumi: priekšējo lukturu maiņa var būt dārga, it īpaši, ja jums ir moderni LED vai ksenona priekšējie lukturi. Pulēšana ir daudz lētāka un ļauj saglabāt oriģinālos lukturus.

Izskats: Priekšējo lukturu pulēšana piešķir tiem jaunu izskatu un spīdumu, kas vizuāli uzlabo automašīnas kopējo izskatu. Tas jo īpaši attiecas uz gadījumiem, kad vēlaties to saglabāt pievilcīgu un reprezentatīvu.

Izturība: pulēšana palīdz pagarināt priekšējo lukturu kalpošanas laiku, pasargājot tos no bojājumiem un oksidācijas. Tas ļauj izvairīties no priekšējo lukturu priekšlaicīgas nomaiņas un ietaupa naudu.

Videi draudzīgs: priekšējo lukturu nomaiņa var radīt atkritumus, jo vecos priekšējos lukturus var būt grūti pārstrādāt. Lukturu pulēšana BDauto.lv ne tikai ietaupa resursus, bet arī samazina negatīvo ietekmi uz vidi.

Cik bieži var pulēt lukturus?

Priekšējos lukturus vajadzētu pulēt ne biežāk kā divas reizes gadā. Bet skaitļi ir nosacīti, jo, pirmkārt, jums vajadzētu koncentrēties uz automašīnas lietošanas apstākļiem un pašreizējo lukturu stāvokli. Ja virsma ir bojāta, neaizkavē procedūru: jo ātrāk sazināsies ar meistaru, jo mazāk maksās pulēšana un lielāka iespēja sasniegt pozitīvu efektu. Plastmasas, stikla priekšējo lukturu pulēšana ir vissvarīgākā procedūra automašīnas drošības, komforta un pievilcības ziņā.

Secinājumā - priekšējo lukturu pulēšana ir efektīvs veids, kā uzlabot automašīnas drošību un izskatu. Tas ļauj saglabāt oriģinālos priekšējos lukturus, uzlabot redzamību un nodrošināt ērtāku un drošāku braukšanu. Uzmanība priekšējo lukturu stāvoklim ir neatņemama automašīnas vispārējās kopšanas sastāvdaļa un veicina tās ilgstošu un uzticamu darbību.

“Baltic Detailing” piedāvā ne tikai priekšējo lukturu, bet arī automašīnas virsbūves pulēšanu. Mūsu profesionāļi veiks Jūsu auto virsbūves pulēšanu, lai atjaunotu krāsu spīdumu un noturību. Izmantojot augstas kvalitātes pulēšanas līdzekļus un aprīkojumu, mēs atgriezīsim Jūsu automašīnai sākotnējo spožumu. Virsbūves pulēšana pasargās krāsu no ārējās iedarbības un pagarinās tās mūžu.

Uzticiet savas automašīnas pulēšanu mūsu profesionāļiem - izmantojiet BDauto.lv pakalpojumus un Jūsu auto izskatīsies kā jauns!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.