Menu
 

Siguldas novada iedzīvotājus un uzņēmējus aicina kļūt par Šūpoļu festivāla dalībniekiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ginta Zīverte Foto - Ginta Zīverte

Lieldienu laikā, no 30.marta līdz 1.aprīlim, Siguldā jau astoto reizi notiks Latvijā vienīgais Šūpoļu festivāls. Siguldas novada pašvaldība aicina ikvienu novadnieku un novada uzņēmumu radīt savas īpašās šūpoles un kļūt par festivāla dalībnieku. 

Šogad Šūpoļu festivāls pārsteigs ar Latvijā lielāko Zaķu duetu un "Šūpo" lasītavu Siguldas stacijas laukumā, jaunām, radošām, interaktīvām šūpolēm un vides objektiem, izstādēm, šūpoļspēlēm, līdzsvara izaicinājumiem, tradicionālo "Zaķu skrējienu" festivāla atklāšanā un citiem pārsteigumiem. Astotā Šūpoļu festivāla tēma – “Teikas. Leģendas. Varoņi”.

Tie, kas vēlas radīt savas Lieldienu šūpoles un tās iekļaut festivāla šūpoļu digitālajā ceļvedī, ir aicināti pieteikt tās festivāla organizatoriem, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz tālruņa numuru 26555609 (Ilze Jakubovska). Pieteikumā nepieciešams norādīt šūpoļu autoru, nosaukumu, atrašanās vietu un adresi. 

Siguldas Svētku laukumā Lieldienu tirdziņš norisināsies divas dienas. Sestdien, 30.martā, un svētdien, 31.martā, apmeklētāji varēs sagādāt gardumus svētku galdam un būs iespēja iegādāties noderīgas amata meistaru radītās lietas mājai un dāvanām, kā arī pašam kļūt par amatnieku Lieldienu radošajās darbnīcās. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 29127744 (Liene Klišāne).

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 21.marts, vēsta pašvaldībā.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.