Menu
 

Sieviešu festivālā Jūrmalā piedāvās bezmaksas lekcijas par veselību

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

2. martā no plkst. 12.00 līdz 18.00 Jūrmalā notiks Sieviešu festivāls, kuru rīko un apmeklētājām bez maksas piedāvā organizācija un vecāku medijs "Māmiņu klubs", televīzija sievietēm "STV pirmā!" un "MFD Veselības grupa". Festivāls norisināsies viesnīcā "Semerah Hotel Lielupe", kur visas dienas garumā būs iespēja apmeklēt lekcijas par sievišķīgām un aktuālām tēmām – gan attiecībām ar vīru un bērniem, gan seksualitāti un veselību. Tāpat sievietes aicinātas piedalīties dažādās meistarklasēs, kopā ar mediķiem pārbaudīt savu veselību un uzzināt visu par aktualitātēm skaistumkopšanā.

Uz pasākumu aicinātas visu vecumu sievietes, lai visas dienas garumā klausītos noderīgas lekcijas un piedalītos dažādās meistarklasēs. Sieviešu festivālu "Māmiņu klubs" rīkos pirmo gadu, un pasākuma mērķis ir apkopot aktuālās sieviešu veselības – fiziskās, emocionālās, garīgās – tēmas, pieskaroties nozīmīgākajiem sievietes dzīves aspektiem, informē Sieviešu festivāla organizatore, "Māmiņu kluba" vadītāja Baltijas valstīs Sandija Salaka.

Līdztekus noderīgajām lekcijām sievietes varēs pārbaudīt savu veselību "MFD Veselības grupas" sarūpētajos mobilajos veselības busos un veikt krūšu ultrasonogrāfiju, sirds veselības ekspress diagnostiku, ultrasonogrāfiju vēderdobumam un vairogdziedzerim, kā arī tikties klātienē ar dažādiem speciālistiem – būs pieejamas dermatologa konsultācijas, dzimumzīmju pārbaude, ķermeņa masas indeksa noteikšana, acu veselības pārbaude u.c.

Uz lielās skatuves ar īslekcijām uzstāsies eksperti – ārsti, pārmaiņu treneri, mediju speciālisti, psihoterapeiti u.c. Pasākumu vadīs "Māmiņu kluba" TV raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte: "Mēs aicinām sievietes pavadīt vienu lielisku dienu tikai sev! Atpūsties kopā ar draudzenēm un domubiedrēm, kā arī rūpēties par sevi, iegūstot jaunas zināšanas un pārbaudot veselību. Mēs esam rīkojuši daudzus pasākumus ģimenēm ar bērniem, bet, runājot ar māmiņām, sapratām, ka viņas ikdienā ir ļoti noslogotas un pārgurušas. Sieviešu festivāls būs viena diena atslodzei un iedvesmai, lai varam doties atpakaļ savā ikdienā ar jaunām idejām."

Kanāls "STV pirmā!" sarūpējis iedvesmojošu stilistes, bloga "Morethansize" veidotājas un šova "Pati pilnība" vadītājas Indras Salcevičas lekciju, kurā viņa runās par body positive kustību un to, cik būtiski ir dzīvot saskaņā ar sevi, nevis dzīties pēc iedomātiem ideāliem. Tāpat būs iespēja piedalīties I. Salcevičas meistarklasē un uzzināt, kā tikt galā ar kompleksiem un izskatīties lieliski arī tad, ja ķermenis neatbilst modes "standartiem", savukārt atraktīvā fotostudijā sievietes varēs iemūžināt festivālā piedzīvoto, stāsta S. Salaka.

Visa pasākuma laikā notiks arī kompāniju stendu prezentācijas ar dažādām aktivitātēm. "MFD Veselības grupa" sadarbībā ar tūrisma aģentūru "Latvia Tours" nodrošinās pasākuma galveno balvu – ceļojumu divām personām 1500 eiro vērtībā. Balvu varēs laimēt jebkura sieviete, apmeklējot Sieviešu festivālu un aizpildot anketu. Jebkurai pasākuma apmeklētājai būs iespēja piedalīties arī "MFD Veselības grupas" rīkotajā "Facebook"/"Instagram" konkursā, kurā varēs laimēt dāvanu karti "MFD Veselības grupas" medicīniskiem pakalpojumiem 150, 100 vai 50 eiro vērtībā, vēsta festivāla organizatore.

Ieeja pasākumā ir bez maksas. Tās sievietes, kuras festivālu neapmeklēs klātienē, aicinātas sekot līdzi tā notikumiem "STV pirmā!" "Facebook" un "Instagram" kontā, kā arī 10. marta raidījumā "Māmiņu klubs", kur gaidāma reportāža no festivāla un intervijas ar lektoriem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.