Menu
 

Pierīgā notiks stādu tirgi

Nacionālā botāniskā dārza rīkotie stādu gadatirgi, kur pulcējas gan tirgotāji, gan pircēji no visas Latvijas, jau kļuvuši par tradīciju un svarīgu notikumu dārzkopju dzīvē. Šogad pirmais gadatirgus Salaspilī notiks sestdien, 23. aprīlī. Kā ierasts, stādu sortimentu tirdziņā bagātinās arī Nacionālā botāniskā dārza stends, kur apmeklētāji varēs iegādāties tepat audzētus stādus.

Lasīt vairāk...

Augstspiediena mazgātājs – labi padomi efektīvai lietošanai

Tīrīšana ar augstspiediena mazgātāju ir ļoti vienkārša, efektīva un draudzīga videi. Lai mazgāšanu padarītu vēl efektīvāku, iesakām izmantot dažus trikus, ko iesaka pieredzējuši augstspiediena mazgātāju lietotāji. Šajā rakstā apkopots, kādus darbus papildus ierastajiem var veikt ar šo ierīci un labi padomi, kā to izmantot gudri. Turpini lasīt!

Lasīt vairāk...

Receptes ēdieniem no pāri palikušajām Lieldienu olām

Atkal Lieldienas pagājušas, un vēlme pēc košajām Lieldienu olām bija lielāka par spēju tās apēst? Nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls “Elvi” kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni piedāvā divas receptes ēdieniem no pāri palikušajām Lieldienu olām.

Lasīt vairāk...

Latvijas stādu audzētāji aicina priecāties par kopābūšanu stādu parādē Siguldā

Pēc teju divus gadus ieilgušās klusās sezonas šī gada 30.aprīlī un 1.maijā Siguldas Svētku laukumā uz satikšanos aicinās 18.Latvijas stādu parāde. Pasākumā piedalīsies stādu audzētāji tikai no Latvijas, popularizējot un izceļot nacionālo stādu audzēšanas nozari un godinot tajā strādājošos.

Lasīt vairāk...

Ceļotāja pirmās palīdzības komplekts. Padomus sniedz farmaceite

Līdz ar siltuma iestāšanos daudziem sāk niezēt pēdas – gribas apmest tālāku vai tuvāku loku ārpus mājas, kļūstot par tūristu vai dodoties ekskursijā. Taču arī tad, ja brauciens iecerēts ne tālāk par kādu viesu namu tepat Latvijā, nemaz nerunājot par tālāku ceļojumu, tikpat svarīga (ja ne pat svarīgāka!) ir ceļojuma aptieciņa.

Lasīt vairāk...

75% Latvijas iedzīvotāju Lieldienu olas ēd arī pēc svētkiem

Lieldienu svētku galdu vien retais var iedomāties bez paša galvenā Lieldienu ēdiena – krāsotām olām. Tiesa, ne vienmēr visus svētku gardumus izdodas apēst svētku dienā. Lai produkti nenonāktu atkritumos, vairums Latvijas iedzīvotāju pēc Lieldienu svinībām pāri palikušo ēdienu cenšas pakāpeniski apēst turpmākajās dienās, – tā norāda 75% iedzīvotājuRimi” rīkotajā aptaujā. Taču ko darīt, ja uz parastu vārītu olu vairs negribas pat paskatīties?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.