Menu
 

Atklās par diviem miljoniem eiro izveidoto "Circle K" degvielas uzpildes staciju Siguldā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Siguldā, Mazajā Saules ielā 2, no 3.augusta darbu sāks jauna koncepta "Circle K" pilna servisa degvielas uzpildes stacija (DUS). Tās atklāšanas svētki notiks piektdien, 9. augustā, un tajos visas dienas garumā apmeklētāji varēs baudīt dažādas aktivitātes un īpašos piedāvājumus.

Kā informēja uzņēmumā, stacijas būvniecībā investēti 2 miljoni eiro, tā ir 83. "Circle K" tirdzniecības vieta Latvijā un pirmā Siguldā.

“DUS atrodas autoceļa A2 un Saules ielas krustojumā, kas ir nozīmīgs ceļa posms gan pilsētas iedzīvotājiem, gan ciemiņiem. Tāpēc arī šajā jaunā koncepta DUS būs plaša atpūtas zona un bagātīgs uz vietas gatavoto maltīšu sortiments, lai autobraucējiem nodrošinātu visu nepieciešamo kā īsākos, tā garākos ceļa posmos,” stāsta "Circle K Latvia" Mazumtirdzniecības tīkla direktors Viesturs Astičs.

DUS "Sigulda” ir pieejamas trīs degvielas uzpildes iekārtas vieglajiem transportlīdzekļiem un viena smagajām automašīnām, iekļaujot iespēju "AdBlue" šķīduma uzpildei. Tāpat stacijā ierīkota vieglo automašīnu automazgātava un servisa zona ar gaisa, ūdens iekārtu un putekļsūcēju pašapkalpošanās transportlīdzekļu apkopei. Jaunā koncepta veikalā ikviens ir aicināts atpūtas zonā nobaudīt kādu gardu, uz vietas gatavotu maltīti no papildinātā ēdienu sortimenta.

DUS "Sigulda” atklāšanas dienā, 9. augustā, apmeklētājiem būs iespēja griezt jau par "Circle K" svētku tradīciju kļuvušo laimes ratu un iegādāties degvielu par īpaši izdevīgu cenu. Visu diennakti būs pieejama arī bezmaksas zelta automazgāšana, bet no plkst. 9.00 pirmie 100 klienti tiks pie bezmaksas brokastīm – kafija kopā ar iecienīto kruasānu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.